|

Imi spuneti niste povesti de groaza?big grinMergem in excursie si vreau sa inspaimant lumea cu povestibig grin

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Peste pragul mortii

rau intr-un oras doi indragostiti. Era totul frumos, se iubeau enorm, se intelegeau nemaipomenit, dar intr-o zi EL moare intr-un stupid accident. O masina neagra a lovit puternic motocicleta pe care se afla tanarul. Doctorii nu au putut face nimic, baiatul moare, iar soferul masinii este acuzat de omor din culpa. La proces, soferul se prezinta foarte calm, zambitor, sustinand ca nu a fost o greshala, ci "asa a fost sa fie". Sentinta se amana, fata disperata ameninta ca se sinucide. La un moment dat, soferul trece pe langa EA cu politistii care il escortau si omul ii sopteste ca nu va fi nevoie, ca se vor revedea oricum. Fata se enerveaza, incepe sa tipe la el, il pune sa repete, dar soferul ii raspunde ca nu are ce repeta, fiindca nu a spus nimic, lucru pe care il sustineau si cei din jur.
Dupa cateva luni, mai multzi membrii ai familiei au impresia ca il vad pe baiat prin casa, aud zgomote, rasete in timpul noptii lasa un obiect intr-o parte si il gasesc in alta patre, se aprinde si se stinge lumina singura.
La cateva zile dupa aceste intamplari EA dispare. Este cautata timp de o saptamana, fara a fi gasit vreun indiciu care ar putea duce spre tanara. Dupa disparitia EI, si lucrurle ciudate incep sa nu se mai produca.
Cu toate acestea doi veri ai baiatului mort, superstitiosi, decid sa mearga noaptea in cimitir, sa dezgroape cadavrul pentru a vedea daca nu s-a intamplat ceva cu el, daca mai este acolo, daca nu "o fi inviat" cum sustineau ei inspaimantatzi de lucrurile petrecute.
Intre timp cercetarile privind disparitia fetei continuau. Au fost gasite in apropierea locului unde s-a petrecut accidentul LUI hainele cu care a fost vazuta fata ultima oara inainte de disparitie pline de sange si pamant.
Cei doi veri hotarasc sa porneasca deshumarea in acea seara, seara in care au fost gasite obiectele ce apartineau fetei. Isi pregatesc uneltele,le pun in masina si pornesc la drum. In cimitir era ceata, deci conditiile de lucru nu erau dintre cele mai...2004 - 18317 + Vezi răspunsul întreg

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fata ta e de ajuns ca sa-i inspaimanti, la ce-ti mai trebuie povesti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Era o dată o fată pe nume ''Bella'' care habar n-avea ce e aia categoria '' trivia.amuzante''.
sfârşit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează