| SufletAlbastru a întrebat:

Întrebarea serii: ați fi capabili să vă dați seama dacă o cunoștință apropiată vouă s-ar deghiza în altcineva (necunoscut vouă), deghizarea fiind (aproape) perfectă, tonul vocii schimbat, percă, machiaj, etc?
După ce v-ați da seama?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu mi-as da seama ca nu ai avea cum, daca deghizarea e perfecta.
Daca e aproape perfecta si se observa chestia care face sa nu fie perfecta poate mi-as da seama, e dificil de zis.

5 răspunsuri:
| jacktaylor a răspuns:

Mulți oricum sunt deghizați, se dau ceea ce nu-s, poarta n măști în societate în funcție de interes..cam toți suntem actori care jucam în piesa vieții în funcție de nevoi și interese, chiar sunt cu duiumul care vor sa para ei ok in ochii lumii doar ca au apropiați care mereu ii perie sa fie ei văzuți ca fiind oameni ok de către cei din jur, societate etc; în realitate ăștia de fapt sunt niște scursuri care sunt exact opusul a ceea ce vor sa para,și într-un mod paradoxal chiar ăștia de multe ori se găsesc sa judece în stânga si-n dreapta când ei fac în intimitate la fel,sau mult mai rău decât cei pe care ii blamează. Din seria : rade ciob de oala sparta! Omul care chiar e bun e discretat,si golanii,bombardierii,cocalarii sunt apreciați,asta fiindcă predomina ipocrizia în lume, falsitatea, și parsivenia!
Asa ca nu mai este necesar sa fi prinsa în chestia asta cu "deghizatul", ii vezi mereu, lucrează cu tine, se afla la tine în familie, iai cunoscut deja, și vei mai cunoaște foarte multe astfel de deghizări de-a lungul vieții. happy

| sveetlana a răspuns:

Numai daca l-as cunoaste foarte bine gen as locui cu ea de 10 ani asta dupa gesturi si dupa reactiile avute in diferite imprejurari.Sunt anumite lucruri care oricum te-ai deghiza unul care te cunoaste bine de tot isi da seama.

Răspuns utilizator avertizat
| themotan a răspuns:

Din fericire trăiesc în realitate și oamenii normali nu se prostesc așa.