|

Oricât ne-am considera de Gigi Duru (de exemplu eu), că nu ne pasă de coronavirus, dacă îl tratăm cu umor...
1. Datorită tensiunii sociale provocare de situația de urgență (și agitație) provocată de corona populimii i se vor distrubui arme. Femeilor, puști (băieți tineri) și bărbaților puștoaice.
2. Dacă faceți cumpărături de weekend la mall, se recomandă următorul pachet. 2 saci de făină, 2 de mălai, 2 baxuri de ulei, 100 de conserve de carne, 100 de pește și un săpun.
3. Situația politică a fost modificată radical. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani imunitatea parlamentară nu mai funcționează.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

AAAHAHA."Femeilor, puști ( băieți tineri) și bărbaților puștoaice.", felicitari, m-ai facut sa rad, bine zis.

Totul e politic adriane, panica duce la destabilizarea economiei in toate UE, adica ce se doreste, dar si in alte parti.
Ete dar n-ai zis la pachet si chifle bune si proaspete sa faca asa "crahah" cand musti din ele fiind crocante putin asa (sa fie vreau 50 ca le punem la congelator, ca apoi tot proaspete sunt cand le dezgheti), si 10 borcane de Nutela ca sa am ce pune pe ele, mmm...

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Subscriu si felicitari. big grin

| a răspuns:

Eu tocmai am stricat un bax de malai/Am luat doar doua pungi din baxul de 12 in ce lumea punea in carucior cel putin uni bax.Cred ca nenea care ma urmarea pe camere a facut maruntel din buze.LA fel si din baxul de hartie igiennica.
Astept pusca!

| a răspuns:

1. Si li se vor retrage conservele expirate din dotare (aka "sotii" sau "iubite")!
2. Si ceva lubrifiant, ca nu e cazul prezervative, o sa trebuiasca planeta repopulata oricum. De fapt tara, ca planeta e bine.
3. Lasa' ca o sa primeasca imunitate post-mortem!

| a răspuns:

Voia buna poate face minuni