1.la palarie dar vulpea n-are pene ![]()
2.Cuibul
3.
nu pentru ca omul nu a pus piciorul nu mana omului ca nu are picior mana
5.Am observat ca l-ai sarit pe 2
6.MA PLICTISEAM SI EU
Auzi,dar care e problema ta? ma jucam metin acum un an jumate.si n-am gasit alta poza.inca o data:care e problema ta si ce te deranjeza la jocurile astea? poate nu sunt ele frumoase, recunosc uneori dar daca mie m-ai placut candva nu trebuie sa va luati de mine ca am pus si eu o poza din metin.
Jet tu, si mergi si mananca pateu.care e problema ta, mi-au placut candva jocuri astea, acum nu trebuie sa va luati de mine ca am pus o poza din metin.de parca tu n-ai jucat!
Ai zis acelasi rahat de 2 ori da' te-ai exprimat altfel.Vin in 5 minute ma duc sa imi fac 2 sandwichuri cu pateu.(mi-ai facut pofta)
Salut metin kid! Vad ca ai postat la ora 8.Ai chiulit o ora de la scoala sa faci arma +2?
Nu am chiulit...stai linistit, eu sunt mai mare si intru de la 12 si in alte zile de la 1...stai calm ca oricum am chiulit de la ore dar nu pentru. arma.ca nu am vrut sa dau un test.
De unde sti tu ca sunt a5-a? poate is a6-a ori a7-a.mai sus de atat nu merg ca mi e frica sa nu te pierd.
1.Se zice mi-e nu mi e.
2.Gluma asta o stie si si bunicamea,
3.Eu is a-7-a.
Asa am zis si eu dar nu am mai pus cratima(liniuta) si am lasat spatiu liber.si vezi ca gluma e de la RObotzi(MO+FOCA)...alte intrebari?
"gluma" idolilor tai de carton ii de pe vremea lu' Ceasca.Altceva?
Nu,lasa te las in pace... poate te uiti si tu la Creative Monkeyz, ma uit la ele cand n-am ce face
Dap mă uit la Creative Monkeyz la 3lăr.Dă enșpe mii de ori peste RObutzi,
Dragomir_Catalina_1993 întreabă:
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:
LisaJulie întreabă: