1.La sosetele pierdute.
2.In cuptorul cu microunde
3. Avea o singura spranceana ce ii incadra fata.
4.Din sanje si ciocolata
5.Pentru ca, pentru a obitne hartia, pui lemnul in masina de spalat. Datorita la faptul ca folosesti detergent, hartia e alba.
1-In negrul pamantului
2-Pe covor dr regula
3-Atunci se radeau sprancenele, acum se epileaza inghinal
4-Un cauciuc special, dar nu de prezervative.
5-Poate te referi la coaje, ca se da cu var pe ea.
1.Pleacă odată cu zăpada.
2. Într-o dimensiune paralelă.
3.Pe vremea aia nu s-a inventat cuvântul *mă pensez*
4.Radiera e ceva ce se freacă de urmele de creion.Cu alte cuvintele e un absorbant.
5. Oamenii de știință au ales să-i schimnbe culoarea deoarece atunci când te ștergi e imposibil să deosebești rahatul de hârtie igienică și în acest fel te-ai șterge toată ziua.
1. Îl beau vacile, de aia laptele are culoare albă.
2. Nu dispar, doar au făcut o baie.
3. Era mai ...seeeeeeeexyyyyyyyy! ![]()
4. Din labe de urs. O.O
5. Păi de frică, când a văzut fierăstrăul, săracu' copac s-a albit la...trunchi.
...pisici.
1. Albul zapezi e de fapt pipi de D-zeu, si cand soarele rasare Domane doamne il i-a inapoi pentru analizele lui de despistare a marijuanei in corp.
2. In fund la mine.
3. Eu cred ca Leo avrut sa faca o sedinta de pictura hot cu ea, intr-o camera arzand, si asa si-a ars sprancenele. Si cand mama lui Leo a venit acasa ei se prefaceau ca picteaza un tablou decent! Dar nu e asa stiu eu...
4. Din castane. =p~
5. Pentru ca. I don`t know :o
1.Inapoi in circuitul apei in natura!
2.Nu dispar, se transforma in praf/rumegus!
3.Era nebuna/sau cam asa ceva1
4.Din Sparanghel
5.E linsa bine de caini!
1.In maro-ul pamantului, si daca n-avem pamant, avem indundatii, si daca avem indundatii, nu avem cum sa traim frumos. Daca nu straim frumos suntem nefericiti...etc. etc.
2.In guguloaiele alea de guma ramase, cred.
3.Pai,pe atunci era o fita sa te pensezi si a cam gresit, folosind un aparat de ras
.
4. Buna intrebare. Cred ca e facuta din muci de spiridus...Si unele miros frumos, alea sunt facute din acadele sparte in gingii de spiridusi.
5.Pai,eu cred ca e facuta din lemn foarte subtire si bagata in lapte de tantar
.
1. Albul zapezii e dat de Ariel-3D Actives sau cu s-o scrie ![]()
2. Alearga pe radiera, in creion sau inauntrul radierei daca e radiera aparte si la creion mai pune mina iar la radiera simpla: o murdareste.
3. DaVinci avea o boala numita sprâncenizonotă, care te face sa nu mai vezi nici o spranceana si sa nu poti pronunta cuvantul sau orice alta inrudire a lui.
4. Presupun ca esti magica tu si radiera e facuta dintr-o planta numita radiegummi, din carora frunze se scoata cate un miligram de guma de sters si din o planta se face o zecime de guma. Si iti ia o ora sa scobesti frunza.
5. Cineva si-a dat seama ca ar fi cam greu sa desenam pe hartie maro si dupa ce a facut hartia, a pictat-o si apoi a vandut-o la 1 leu bucata. Apoi, din averea sa, a facut o fabrica care dadea hartia: cu spray.
Completare la 1. :
Si cand se termina pachetul se duce albul in masina de spalat.
1.Intra in pamant pana la lava si acolo se topeste
2.In amurg
3. Picaso nu mai avea acuarele si nu mai avea bani sa cumpere
4.Din carne de Africani
5.A dat lemnul cu creion ala si dupa aia l-a taia l-a dat iar cu creion alb pana l-a facut hartie apoi au mai da vreo 50000 de straturi de creion alb.
1.Albu zapezi se evapora in nori.
2.Literele dispar pur si simplu![]()
3.Monalisa a fost pictata fara sprancene deoarece asa era moda in acele vremuri.
4.Nu poti sa stergi cu mana![]()
5.E alba ca pun asta-i inalbitor
1. Se duce să cheme pe mă-sa.
2. Intră în radiera.
3. Iau căzut.
4.Nu pot şterge cu mâna, e amputată.
5. Îl bate de-l seacă de viată, şi mortul devine alb după ce moare.
anonim_4396 întreabă: