TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
DangerF
în 5 August 2021 | DangerF întreabă:

Vreau sa ma duc in Bucuresti pentru o noapte, problema e ca am 17 ani. Pot sa ma cazez undeva daca sunt minor?

8
Răspunde Raportează
mircea22
în 5 August 2021 | mircea22 întreabă:

Buna ziua. Știe cineva daca trebuie certificat de vaccinare la gradina zoologică din Nireghaza?

1
Răspunde Raportează
Goldenbulle7
în 4 August 2021 | Goldenbulle7 întreabă:

Urmeaza sa plec pe duba pe comunitate cu contract. O pot lua si pe prietena mea cu mine? I se vor cere teste? Eu ma voi vaccina sa scap de teste

5
Răspunde Raportează
000000643682
în 4 August 2021 | 000000643682 întreabă:

Buna TPU, Am rezervare la Costinesti in August, as vrea as mai vizitez macar pentru cateva ore si o alta statiune, de exemplu Eforie sau Mamaia. O sa vin cu trenul pana la Costinesti. Deci nu am ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gabii??aa
în 3 August 2021 | Gabii??aa întreabă:

Buna ziua, știți dacă în Ungaria cu mașina personală, se poate intra doar cu test antigen? Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
Flavianadx
în 2 August 2021 | Flavianadx întreabă:

Când stați la hotel va e teama sa lăsați bani, carduri in camera și sa plecati? Oare iși bagă nasul cameristele?

21
Răspunde Raportează
Benyamin173
în 2 August 2021 | Benyamin173 întreabă:

Cu ce pot ajunge din Eforie Nord in Constanța? Cât ma costa și de unde iau respectivele mașini? (fără taxi uri)

4
Răspunde Raportează
Levington
în 2 August 2021 | Levington întreabă:

Salut TPU! Cum pot efectua un check-in daca am titlu de calatorie?

3
Răspunde Raportează
VulpeaSireata2021
în 2 August 2021 | VulpeaSireata2021 întreabă:

Salutare Comunitate- Stie careva unde este facuta aceasta poza in Romania? https://postimg.cc/wtZWLLJv

2
Răspunde Raportează
Andreeauta
în 31 Iulie 2021 | Andreeauta întreabă:

Bună ziua! Aș vrea să merg într-o excursie în Maramureș cu plecare din Suceava. Ce obiective turistice aș putea vizita? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2021 |

Buna ziua. A mers cineva la Predeal la Cabana Vanatorilor si au fost primiti fara test covid sau vaccin covid?

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 31 Iulie 2021 | SingleForOne întreabă:

De unde pot lua un autobuz din orașul Bacau spre Dărmănești? Întreb pentru un prieten :)

2
Răspunde Raportează
Dca2002
în 30 Iulie 2021 | Dca2002 întreabă:

Buna! Din cate am vazut Spania se afla in zona roșie! Intrebarea mea este merita sa mergem la sfarsitul lui August in concediu in Palma de Mallorca impreuna cu familia mea si cu un copilaș mai mic se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ka0ru
în 30 Iulie 2021 | Ka0ru întreabă:

Neata, TPU! Unde se poate manca bine in Adjud?

1
Răspunde Raportează
Lady70
în 29 Iulie 2021 | Lady70 întreabă:

Buna seara prieteni! Aș dori sa merg undeva la munte, dar încă nu sunt hotărâtă în ce zonă așa că am nevoie de sfaturile voastre. În primul rând trebuie să menționez că nu am mașină,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
elcosmin
în 29 Iulie 2021 | elcosmin întreabă:

Ce parere aveti de minunatele noastre trenuri? Adica eu sunt student si circul frecvent cu ele si mereu au intarzieri, deraieri si chiar si cand nu au, eu strabat 300 km in 5 ore si ceva, ceea ce mi...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
zilog
în 29 Iulie 2021 | zilog întreabă:

AJUTOR VA ROG SA IMI RASPUNDETI REPEDE! Cum se pot comanda bilete de tren on- line la CFR dus- intors? Nu gasesc deloc formularul, cum as putea cumpara bilet si pentru intoarcere ca sa imi faca o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sandor12921
în 29 Iulie 2021 | Sandor12921 întreabă:

Buna! Varul meu lucrează ca recepționer la un hotel, ieri, după ce niște clienți s- au decazat, după ce au plătit camerele, aceștia i- au dat doua sticle cu vin, spunând ca le- a plăcut ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Syrten
în 29 Iulie 2021 | Syrten întreabă:

Bună TPU! A fost cineva la Geoagiu Băi recent și îmi poate spune cum e? Aș vrea să merg câteva zile și din poze pare destul de interesant, nu știu cum e atmosfera, zona, etc. Mă poate ajuta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andredrei
în 29 Iulie 2021 | Andredrei întreabă:

Salut, poate sa imi spuna cineva ce imi trebuie mai exact sa merg in Palma de Mallorca? Imi trebuie pasaport la avion, avand in vedere ca este in Spania, care este in UE? Ce trebuie sa fac sa pot sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
celentano24
în 28 Iulie 2021 | celentano24 întreabă:

Salut, daca am 17 ani pot sa iau camera la hotel/pensiune daca iau buletin de adult ceva la mine? Vreau sa merg weekendu asta in Brasov cu niste tovarasi ca am liber de la munca si mna.

4
Răspunde Raportează
benga94
în 28 Iulie 2021 | benga94 întreabă:

Plecare in Ro, cu mașina personala. Ce credeti ca e bun pentru autoaparare? Un un spray cu piper dar e expirat de 2 ani o mai fi bun oare?

12
Răspunde Raportează
Farcas_Paul_1990
în 28 Iulie 2021 | Farcas_Paul_1990 întreabă:

Salut,săptămână viitoare merg in Bulgaria și văd că pe traseu scrie că e drum cu taxă și fără, cel cu taxă la ce se referă? Unde plătesc și cât și de ce?

5
Răspunde Raportează
antoadric
în 28 Iulie 2021 | antoadric întreabă:

Salut, din experientele voastre la litoralul romanesc unde v-ati simțit mai bine sau unde a fost mai frumos? Mamaia, Eforie, Neptun, etc. Multumesc

7
Răspunde Raportează
MortalX
în 27 Iulie 2021 | MortalX întreabă:

Salutare. Vreau in luna septembrie sa merg in Anglia. Știe careva ce condiții sau ce pasi ar trebui sa urmez ca vizitator? Am nevoie de viza? Si daca as vrea sa ma angajez ce ar trebui sa fac? Daca sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cristian226
în 27 Iulie 2021 | Cristian226 întreabă:

Cat este valabil un voucher electronic de vacanta Edenred din momentul în care a fost activat? Adică cat timp am la dispoziție sa cheltui banii de pe el din momentul în care l-am activat?

1
Răspunde Raportează
Gabii??aa
în 27 Iulie 2021 | Gabii??aa întreabă:

Buna! Doresc in august sa fac o escapada de weekend, ceva mai relaxant, doar că nu știu ce zona/oraș sa aleg. Eu locuiesc în Brașov, nu as vrea nici ceva foarte departe că totuși sunt 2 zile,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LucaTimotei
în 27 Iulie 2021 | LucaTimotei întreabă:

Trebuie test covid pentru Bulgaria?

2
Răspunde Raportează
Mara1234510
în 26 Iulie 2021 | Mara1234510 întreabă:

Buna! Stie cineva care este numarul maxim de persoane care pot intra in telecabina de la Sinaia? Ma gandesc ca acum cu pandemia nu mai lasa un numar asa de mare ca inainte si eram curioasa cam care e limita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgian22
în 26 Iulie 2021 | Georgian22 întreabă:

Salutare, am o nelămurire, o pun pentru ca nu am mai facut asta niciodată. Vreau sa călătoresc la niște rude in Germania, cu avionul. Care e treaba acum in prezent cu testul covid? Se face la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GGbriel
în 25 Iulie 2021 | GGbriel întreabă:

Buna TPU, am voie cu trotineta in tren? Adica nu am gasit informatii pe subiectul acesta.

1
Răspunde Raportează
C?pitanclaudiu
în 25 Iulie 2021 | C?pitanclaudiu întreabă:

Stie cineva cum pot călători în Anglia acum si ce acte mi-ar trebui?

2
Răspunde Raportează
Gabii??aa
în 25 Iulie 2021 | Gabii??aa întreabă:

Buna ziua, îmi poate recomanda cineva niste cazari frumoase dar sa fie la munte și să aibă piscina? Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
DieterBortscher
în 25 Iulie 2021 | DieterBortscher întreabă:

Salut TPU. Imi poate da cineva o lista cu toate tarile in care se poate calatori fara vaccin, asemenea Italiei?

2
Răspunde Raportează
karma123
în 24 Iulie 2021 | karma123 întreabă:

As vrea sa mă duc intr-o vacanta in Eforie Nord sau Saturn, preturile in August vor scădea sau vor urca? La cazare, mâncare etc

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2021 |

Care e cel mai popular obiectiv turistic din Suceava?

7
Răspunde Raportează
DangerF
în 23 Iulie 2021 | DangerF întreabă:

Grecia are propria ei moneda? Gen cu are Bulgaria Leva si Romania lei. Sau se folosesc euro?

4
Răspunde Raportează
Alphahkbg
în 23 Iulie 2021 | Alphahkbg întreabă:

Locuiesc in Constanța, prietena mea stă cu părinții si e din Fetești. Vreau să mergem într- o vacanță care să nu fie la distanță mare si să avem locuri de văzut si ambientul frumos. Cine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mardare_Robert_1999
în 21 Iulie 2021 | Mardare_Robert_1999 întreabă:

Are idee cineva cum pot ajunge din Focsani in Vama Veche cu trenul, microbuzul....si cat ar costa?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iulie 2021 |

Salut TPU, urmează sa plec in Franța și cum pana in orașul in care merg nu este zbor direct, as vrea sa merg cu autocarul. A mai mers cineva cu autocarul pe distante lungi? Cum a fost? Ce firma ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
David23445
în 20 Iulie 2021 | David23445 întreabă:

Buna, a trecut cineva vama Nadlac zilele astea, pentru Germania se cere teste ceva?

3
Răspunde Raportează
DaltonCastle
în 20 Iulie 2021 | DaltonCastle întreabă:

Bună! Cum se poate ajunge la lacul Snagov folosind mijloacele de transport în comun?

3
Răspunde Raportează
Flaviu_Galpeanu_1990
în 19 Iulie 2021 | Flaviu_Galpeanu_1990 întreabă:

Cat costa un pasaport pentru un copil sub 12 ani pe 5 ani?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iulie 2021 |

Salut bucuresteni! Care cunoasteti bine transportul in comun de la voi, va rog sa- mi spuneti si mie cum se ajunge usor la Palatul Mogosoaia. Din ce gasesc eu pe Google maps (chiar combinatii tren- ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 18 Iulie 2021 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, a vizitat cineva Mexic? Din cauza filmelor si serialelor americane aveam o parere proasta despre aceasta tara, interesandu- ma a ajuns sa mi se para foarte interesanta, am vazut chiar straini...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
existential
în 18 Iulie 2021 | existential întreabă:

Voi cum gasiti bilete ieftine de avion, pentru zboruri in Europa? La RyanAir am vazut ca sunt preturi mai mici, daca iti cumperi cu vreo 2- 3 saptamani inainte. Daca vrei sa iti cumperi cu o luna inainte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 18 Iulie 2021 | AlexDorinel întreabă:

Cum e orasul New Delhi din India? Eu ma uit pe net și pare un oraș destul de bogat în comparație cu restul Indiei, dar unii prieteni îmi zic ca de fapt nu arata asa în realitate și ca aia trăiesc...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
radualmasan
în 17 Iulie 2021 | radualmasan întreabă:

De ce se numeste Mamaia "the COAST of SHIT"? Oare strainii nu iubesc betoanele?

3
Răspunde Raportează
existential
în 16 Iulie 2021 | existential întreabă:

Legat de "green list" pentru intrarea in UK. O persoana care intra in UK dintr- o tara verde, nu e obligata la carantina. Pe cand cei care vin din tari portocalii, trebuie sa stea in carantina 10 zile....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mybella
în 16 Iulie 2021 | mybella întreabă:

Imi trebuie viza ca sa lucrez in Irlanda?

3
Răspunde Raportează
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion777345674367687
    trimisă pe 11 Noiembrie

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzic? iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o s?pt?mn?, sfaturi?
    13 răspunsuri
  • AlexMarosan21
    trimisă acum 11 ore

AlexMarosan21 întreabă:

Salut, nu stiu ce sa fac cu via?a mea si cum sa o dau la capat. Am 25 de ani si de aproape 4 ani lucrez ca si agent de turism, pur si simplu nu imi mai place si nu mi se pare ceva de viitor, m- am...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 13 ore

Miruna0 întreabă:

Am 15 ani ?i stau la bunica mea deoarece mama a plecat in Spania sa lucreze ?i azi diminea?a bunica mea b?tea un cui n perete ?i i - am zis s? nu mai fac? g?l?gie ?i ea a zis dac? nu i?i...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Cte ??ri ar legea cu nchisoare pe via?? pentru femicid? Din ce ?tiu eu Canada este printre primele ??ri care introdus aceasta lege!
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.637
  • Întrebări: 3.953.013
  • Răspunsuri: 17.653.092
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Viata cu Louie

Viata cu Louie

Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.011 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.800 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.121 Conversaţii