TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
UserulAnonim
în 21 Ianuarie 2021 | UserulAnonim întreabă:

Cine este din Bucuresti si cunoaste va rog sa imi spuneti cat costa sa vizitezi Palatul Cotroceni? Daca vreau doar sa fac poze cu telefonul (cu Palatul/Muzeul) din Curtea Exterioara, costa 10 lei? Sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
larisaiuditaracean
în 20 Ianuarie 2021 | larisaiuditaracean întreabă:

Buna ziua, doresc sa aplic pentru viza pentru Nigeria si am nevoie de rezervare bilet avion. Nu doresc sa platesc inca biletul pana nu am viza. Cum as putea sa fac? Ce site ofera posibilitatea rezervarii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
West_CeZar_2002
în 20 Ianuarie 2021 | West_CeZar_2002 întreabă:

A existat vreodata autobuzul 75 in Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Heloooo366
în 16 Ianuarie 2021 | Heloooo366 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare. Stie cineva daca in Bulgaria se poate plati cu tichete de vacanta? Si daca da, imi puteti spune un hotel, sau ceva, locația sa fie la mare.

5
Răspunde Raportează
ImiPlacMexicaniiXD
în 14 Ianuarie 2021 | ImiPlacMexicaniiXD întreabă:

Stie cineva cum pot calatori ieftin si avantajos cu avionul? Cateva sfaturi va rog.

8
Răspunde Raportează
Iulian890
în 14 Ianuarie 2021 | Iulian890 întreabă:

Salut, stiti cumva care sunt tarile unde poti călătorii fara sa intrii in carantină cand vii inapoi in Romania? Am cautat pe net si nu am gasit detalii recente

1
Răspunde Raportează
PlusZero
în 12 Ianuarie 2021 | PlusZero întreabă:

Ce traseu imi recomandati pentru a calatori din Romania in Franta(Lion). E prima data cand merg in Franta cu masina personala. Cum se procedeaza cu taxele si vinietele de le Slovenia, Italia si Franta?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dubluboss
în 11 Ianuarie 2021 | dubluboss întreabă:

Buna seara, eu cu un prieten vrem sa facem un trip in Canada dupa prostia asta cu Covid si ca sa fie totu mai palpitant vrem sa mergem cu masina (audi a4 2015 2.0 TDI) prin Europa, aveti idee daca se...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
schajuman1344
în 10 Ianuarie 2021 | schajuman1344 întreabă:

Buna tuturor. Se poate merge in Turcia fara test covid? Multumesc.

3
Răspunde Raportează
andreeaparvu16
în 10 Ianuarie 2021 | andreeaparvu16 întreabă:

Știți cumva dacă se vine din Germania- Frankfurt (Hessen) in Romania, se face carantină 14 zile? Sau poți sta 5 iar după faci test si in functie de rezultat poți ieși? In Romania mai exact in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2021 |

Buna seara,as dori sa primesc răspuns de la cei care știu. Daca vreau sa merg cu mașina personală în Antalya, de ce documente am nevoie. Mulțumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2021 |

AM O GEANTĂ de scule în România. Cum pot să o aduc în Anglia!? Stie cineva o companie care transportă colete din România in Anglia!?

6
Răspunde Raportează
Face0ff
în 6 Ianuarie 2021 | Face0ff întreabă:

Salut. Cum imi fac pasaport biometric in Timisoara?

1
Răspunde Raportează
BlueButterfly97
în 6 Ianuarie 2021 | BlueButterfly97 întreabă:

Am 2 întrebări: 1. Pot să anulez un bilet de tren după ce l- am schimbat (și să mi se restituie prețul lui parțial sau total)? Atunci când l- am schimbat, adică am schimbat data, mi-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ImiPlacMexicaniiXD
în 4 Ianuarie 2021 | ImiPlacMexicaniiXD întreabă:

Se poate calatori din Egipt in Romania? Se poate obtine viza pentru un strain? In contextul pandemiei ce ar putea face sa obtina o viza?

3
Răspunde Raportează
IonutSiAtat92
în 4 Ianuarie 2021 | IonutSiAtat92 întreabă:

Va salut cu respect. Vreau sa stiu si eu, daca aveti cunostinte si stiti siguri despre agentia de turism numita bavaria tour.Sunt seriosi? Dau tepe? Sunt pe bune?

1
Răspunde Raportează
Elide
în 4 Ianuarie 2021 | Elide întreabă:

Bună TPU, cei care ați fost cu telegondola in Sinaia, daca vreau sa iau bilet dus întors, cum ar fi normal, mă pot da jos pentru a- mi face câteva poze, sau pot lua doart dus și la întors pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iuliaiulia1993
în 3 Ianuarie 2021 | Iuliaiulia1993 întreabă:

Deci. În perioada 2019- 2020 am locuit în UK. Am aplicat pentru insurance number (pe care l- am si primit). In 2020 am revenit în tara insa prietenul meu a rămas acolo. Noi avem un copil împreună...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CristiVoda
în 3 Ianuarie 2021 | CristiVoda întreabă:

Dacă ai 14 respectiv 16 ani iti poti face o cazare la un motel sau hotel, fără a avea nevoie de un adult? Pur și simplu să- ti faci cazarea pe numele unuia dintre ei, cu buletin sau certificat de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Crackman
în 1 Ianuarie 2021 | Crackman întreabă:

In zone precum București sau Constanta sunt deschise hotelurile? Mă refer in situația cu carantina

3
Răspunde Raportează
Ferii
în 30 Decembrie 2020 | Ferii întreabă:

Pe 1 ianuarie merg taxiurile?

9
Răspunde Raportează
Lilithium
în 25 Decembrie 2020 | Lilithium întreabă:

Se poate ajunge din Anglia in Romania in perioada asta?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2020 |

Un minor se poate caza singur cu buletinul la un hotel sau are nevoie de o persoana majora?

12
Răspunde Raportează
TPULion
în 20 Decembrie 2020 | TPULion întreabă:

Salutare, am nevoie de ajutorul vostru pentru numele unei comunitati de turism. Această comunitate de turism va fi expusa pe pagina de Instagram si va afisa un content informativ si interactiv in domeniul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SmileCriss
în 20 Decembrie 2020 | SmileCriss întreabă:

Pot băga un telefon in bagajul de cala? Am înțeles ca obiectele cu baterie pe litiu sunt interzise in bagajul de cala.

3
Răspunde Raportează
am3ndam3nt
în 19 Decembrie 2020 | am3ndam3nt întreabă:

Pareri Hello Tour International? Le: Neseriosi, m-au mintit ca ajung la 11 in Timisoara, m-au pus sa las pachetul la un paznic si nu au mai venit dupa el, Banuiesc ca tot asa le si livreaza

2
Răspunde Raportează
Marian09087
în 17 Decembrie 2020 | Marian09087 întreabă:

Dacă vrei sa vi din Italia in România cu avionul, îți trebuie testul covid?

1
Răspunde Raportează
TPULion
în 17 Decembrie 2020 | TPULion întreabă:

Salutare, doresc să prestez în viitor o meserie în industria turismului (consultant, agent etc). Aș dori niște recomandări din partea unor oameni care cunosc acest domeniu sau chiar prestează ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KroTeK
în 16 Decembrie 2020 | KroTeK întreabă:

Salut, am o intrebare in special pentru cei din Costinești: Care perioada a verii credeti ca este mai aglomerată de tineret?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2020 |

Salut TPU, Știți cumva dacă în Bușteni sunt atracțiile turistice deschise? Restaurantele? Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
Adrian-Speed_Adrian_1990
în 12 Decembrie 2020 | Adrian-Speed_Adrian_1990 întreabă:

Salutare, as vrea sa ajung in Neamt la manastirea Paltin Petru Voda cu trenul si maxi taxi ceva microbuz. Eu din Ploiesti ajung cu trenul pana la Neamt in oras, dar mai departe as vrea sa știu si eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2020 |

Care este cel mai apropiat hotel de gara in Sinaia? Orice gara(sau pensiune sau vila orice)? Multumesc

4
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 10 Decembrie 2020 | Lightning1997 întreabă:

Daca am achizitionat un bilet de avion in Spania in mai si am primit si o polita de asigurare medicala, pot renunta la ea? Doar am primit polita... urmeaza sa primesc si un mesaj pentru contract de asigurare?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Trufil_Iulia_1978
în 7 Decembrie 2020 | Trufil_Iulia_1978 întreabă:

Heeei, am o intrebare pentru cei care pleaca la munte de revelion, e posibila plecarea sau tot sunt restrictii?

3
Răspunde Raportează
MeghitaMRG
în 7 Decembrie 2020 | MeghitaMRG întreabă:

Buna TPU. Am o intrebare. Vineri in data de 11.12. 2020, ii deschis strandul apollo din felix Bihor?

3
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 6 Decembrie 2020 | Lightning1997 întreabă:

Fac pentru prima data rezervare pentru un zbor. Trebuie sa rezerv si locul unde o sa stau pe acel site sau pot cumpara doar bilet? Am nevoie de pasaport daca e in Spania? Dupa ce am achitat, ce mai trebuie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cristiana9400
în 5 Decembrie 2020 | Cristiana9400 întreabă:

Ce pot sa vizitez in Pitești? Merg cu familia și as vrea cateva recomandari.

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Decembrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Tatăl meu a primit un talon special de călătorie, odată cu pensia, având 50% reducere, în care include și transportul auto. Este acceptabil pentru transportul de autobuz din localitatea unui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihai_Lostun_1997
în 1 Decembrie 2020 | Mihai_Lostun_1997 întreabă:

Salut, de curând am venit la munca in Germania și am primit o chirie de la o agenție de angajare. La început nu au fost probleme, însă ieri după ce am venit de la munca am găsit umblat in casa,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Casian76
în 30 Noiembrie 2020 | Casian76 întreabă:

Vreau și eu sugestii de atracții turistice unde sa merg cu iubita mea în luna decembrie pentru 1- 2 zile (deci locuri unde sa poti pleca dimineața și sa te întorci seara ori cu cazare de o noapte)....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Cristina192308
în 25 Noiembrie 2020 | Cristina192308 întreabă:

Unde pot merge pe 30 noiembrie cu fetitele o seara în "vacanta" fără ca acea localitate sa fie în carantina, as prefera o zona muntoasa

5
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 25 Noiembrie 2020 | gellalbie4ever întreabă:

Bună TPU, Mă gândesc să merg la Sighișoara( anul viitor) să văd festivalul medieval. Cine poate să îmi dea programul și o hartă a festivalului medieval?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2020 |

Ce tari v- ar placea sa vizitati, ipotetic vorbind? Fie pentru peisaje, pentru oameni sau pentru a satisface curiozitati. Ma intreb daca are cineva niste sugestii de care nu am mai auzit si asa as putea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
vladtudor
în 21 Noiembrie 2020 | vladtudor întreabă:

Ati vizitat recent Oradea? Cum vi se pare orasul? https://blog.via-romania.ro/plimbare-pe-strazile-din-oradea

3
Răspunde Raportează
Centenave
în 19 Noiembrie 2020 | Centenave întreabă:

Exista porturi frumoase in Romania? Nu prea am gasit, toate par industriale si fara viata. Multumesc mult

3
Răspunde Raportează
Depoka
în 19 Noiembrie 2020 | Depoka întreabă:

Inainte de pandemie, cât costa un bilet de tren Bucuresti-Chișinau-Moscova sau doar Chișinău-Moscova?

6
Răspunde Raportează
Botnaru_Ion_1985
în 19 Noiembrie 2020 | Botnaru_Ion_1985 întreabă:

Bunã! Stie cineva case,cladiri, edificii abandonanate prin Chisinau sau suburbii?

1
Răspunde Raportează
vladtudor
în 19 Noiembrie 2020 | vladtudor întreabă:

A facut cineva rezervari prin intermediul site-ului https://www.via-romania.ro? Este de incredere?

1
Răspunde Raportează
EvilMorty
în 18 Noiembrie 2020 | EvilMorty întreabă:

Astazi merge primda data cu trenul si am o nelamurire.Trebuie sa ajung din Targoviste in Pitesti si cand dau la detalii pret imi arata Targoviste - > Titu - > Pitesti. Asta inseamna ca o sa trebuiasca ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 16 Noiembrie 2020 | SynapseNinja întreabă:

Pentru a cumpăra bilete online, pentru studenți, la CFR călători îmi zice că trebuie că dețin un ID online sau ceva de genu, în contul meu. Am trimis cerere de aia, online, pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 3 ore

Ion1989 întreabă:

Romania este o tara esuata pentru ca: peste tot sunt numai corupti, escroci, sarlatani, mincinosi, hoti, in parlament nici nu mai zic, legi, reguli nici nu mai sunt, politia nu face absolut nimic,...? (mai mult)
    5 răspunsuri
  • Ana0912
    trimisă acum 23 ore

Ana0912 întreabă:

Buna! Stiti cumva un salon de piercinguri in Buzau? Am 15 ani si imi doresc foarte mult un pierce in buric iar parintii mei sunt de acord????
    5 răspunsuri
  • CornelAdrian2005
    trimisă pe 12 Noiembrie

CornelAdrian2005 întreabă:

Salutare! Sunt student la facultate si anul acesta stau pentru prima data in c?min. Colectivul este unul foarte primitor, ma n?eleg extraordinar cu colegii de camer? ns? un coleg de camer? care...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

Unde a?i observat mai multa punctualitate ?i produse mai bune? Pe Shein sau pe Temu?
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.660
  • Întrebări: 3.953.052
  • Răspunsuri: 17.653.290
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Mica Sirena

Mica Sirena

Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 652.014 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.801 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.123 Conversaţii