TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Auste
în 24 August 2019 | Auste întreabă:

as vrea sa stiu unde sa ma duc dintre New York si Sydney, de mentionat plec pe 2 septembrie.

4
Răspunde Raportează
BubbleGumCupcakesss
în 24 August 2019 | BubbleGumCupcakesss întreabă:

Hello! Poate cineva sa imi spuna niste agentii de turism bune din Chisinau(in afara de PandaTur). Dau fundita :) Mersi anticipat

1
Răspunde Raportează
SmoKeUne112
în 23 August 2019 | SmoKeUne112 întreabă:

Salut lume! Vreau sa intreb ceva important! Eu vreau in iarna sa fac rezervare la un hotel din Spania pentru vara. 1. Daca eu iau rezervare si dau plata prin bancar(viza) imi ia pe luna cate putin? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TheUnluckyClaudiu
în 23 August 2019 | TheUnluckyClaudiu întreabă:

Imi doresc sa obtin viza pentru USA. Cum se poate obtine viza si care sunt cerintele. Eu mi- as dori, daca se poate sa obtin viza pe viata, gen sa ma mut in USA. Eu am o matusa si un var care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Selysium98
în 23 August 2019 | Selysium98 întreabă:

Vreau sa merg cu un prieten (el fiind din Sinaia )maine la Crucea Caraiman. Am mai mers pe munte dar nu asa de serios, pe unde ar fi drumul mai scurt? Busteni sau Sinaia? Din ce am inteles...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gamer4Ever1995
în 23 August 2019 | Gamer4Ever1995 întreabă:

Dacă mă poate ajuta cineva va rog cu câteva informații in legatura cu transportul in UK. Trebuie să ajung de la aeroportul Luton pana in Slough. Cum pot sa fac acest lucru cat mai eficient...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Balan22
în 23 August 2019 | Balan22 întreabă:

Cum pot ajunge de la Costinești la gara din Constanta? Dau funda

5
Răspunde Raportează
Lazaroiu_Nicu_1974
în 22 August 2019 | Lazaroiu_Nicu_1974 întreabă:

Unde se poate manca in Costinesti cu card de vacanță Up?

1
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 21 August 2019 | Feyenooord666666 întreabă:

Cum sunt drumurile prin nordul Romaniei? (in special daca ai o masina mai veche)

5
Răspunde Raportează
Mad1
în 21 August 2019 | Mad1 întreabă:

Vreau sa zbor in tandem cu parapanta in Turcia peste plaja Oludeniz, doar ca nu gasesc siteul lor sau ceva sa pot lua legatura. A mai fost cineva? Impresii? Cat tine zborul? Etc

5
Răspunde Raportează
alfabet258
în 21 August 2019 | alfabet258 întreabă:

A fost cineva la Sunny Beach Bulgaria? Dacă da, cum ati ajuns acolo, cât ați făcut pe drum, cât ați stat, cât ați plătit și cum vi s-a părut?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2019 |

Cum se zboară cu Wizzair folosind aplicația? Ce pași trebuie făcuți in aeroport pentru a zbura cu avionul?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2019 |

Care sunt pașii pentru a zbura cu avionul, folosind un bilet cumpărat din aplicația companiei de zbor?

1
Răspunde Raportează
laurentiu213
în 18 August 2019 | laurentiu213 întreabă:

Poti cumpara bilet de tren cu o saptamana inainte de data calatoriei?

2
Răspunde Raportează
Daniel_Lupu_1997
în 17 August 2019 | Daniel_Lupu_1997 întreabă:

Ce mijloace de transport Constanța (zona Gării, sau împrejurimi) - Eforie Sud aș putea găsi? Autobuze/microbuze, ceva... Mersi mult!

1
Răspunde Raportează
Sonia822
în 15 August 2019 | Sonia822 întreabă:

Vreau sa verific pe cineva ca spune adevarul. Trebuie sa fie la tatal lui in Germania, dar acasa :) Ce-i cer, share location? Ce sa-i cer sa nu ma minta

8
Răspunde Raportează
Anomim2025
în 15 August 2019 | Anomim2025 întreabă:

Seamana Mamaia cu Miami?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2019 |

Bună ziua, La Cascada Urlătoarea din Munții Bucegi ( orașul Bușteni) se poate ajunge si cu bicicleta? Vreau să îmi spună cineva care a mai fost fie pe jos sau cu bicicleta, cât de înclinat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BMRO19
în 14 August 2019 | BMRO19 întreabă:

Clasa Y la Tarom ce este? Clasa intai, bussines class sau economy clas?

1
Răspunde Raportează
Avr
în 14 August 2019 | Avr întreabă:

Cu ce pot ajunge din borsa maramures pana la baile figa?

1
Răspunde Raportează
Derkes
în 14 August 2019 | Derkes întreabă:

Cum vi se par fetele unguroaice? Din zona : Harghita, Covasna? Si oamenii de acolo sunt diferiti fata de noi romanii?

9
Răspunde Raportează
Daniela_?ipo?_2000
în 13 August 2019 | Daniela_?ipo?_2000 întreabă:

Știe cineva cu ce mijloace se poate ajunge din Neptun în Venus?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2019 |

Poate să îmi spună cineva dacă există tren de la Miercurea Ciuc - Brașov care are și vagon pentru transportat biciclete? As vrea să merg pe bicicletă până la Miercurea Ciuc, apoi să revin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
acerr
în 13 August 2019 | acerr întreabă:

Pe unde ati calatorit? ce tari,continente, si unde ati mai merge?

15
Răspunde Raportează
InProgress44
în 13 August 2019 | InProgress44 întreabă:

Sunt roman, adica membru UE! Vreau sa calatoresc in alte tari din UE! Cate zile pot sta maxim intr- o tara anume? Si daca exista o limita, cum se poate amplia? (daca se poate). Pentru a ramane...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
qq30xx
în 12 August 2019 | qq30xx întreabă:

Ce metode de promovare gratuită sau contra cost as avea pentru o pensiune turistică?

3
Răspunde Raportează
Doryan33Antonyo22
în 12 August 2019 | Doryan33Antonyo22 întreabă:

Caut cazare in eforie nord pentru 19 si 20 august! Nu m-am pregatit din timp si acum nu mai gasesc sau daca e sa gasesc ceva, e foarte scump. Ma poate ajuta cineva?

3
Răspunde Raportează
qq30xx
în 11 August 2019 | qq30xx întreabă:

Am nevoie de un program (soft) care sa poata actualiza cazarile facute de pe mai multe site- uri (automat de preferat sau manual ), cum ar fi "booking", "turistinfo" si sa fie accesat de mai multe persoane...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
YetiBerty234
în 10 August 2019 | YetiBerty234 întreabă:

Salut, stie cineva niste magazine bune de muzica pe CD in Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
Nicu3000
în 10 August 2019 | Nicu3000 întreabă:

Va salut, vreau sa fac o escala la Milano, aeroport Orio al Serio, intre Wizz Air si Ryanair. Am de ales intre un interval de doua ore si unul de opt ore. Cel de doua ore e prea scurt sau e timp destul?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Windowsxp1
în 9 August 2019 | Windowsxp1 întreabă:

Buna TPU as vrea sa merg in kazakhstan intr-un oras care are transport electric dar nu stiu as vrea sa fie mare. Nu imi dati raspund Almaty ca acolo numai exista

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2019 |

Cum se zboară cu avionul folosind aplicația companiei? Bagajul de mana este ghiozdanul cu dimensiuni normale? Pentru zboruri in EU trebuie pașaport?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2019 |

Condițiile din Wizz la cele mai ieftine locuri sunt suficient de confortabile pentru zboruri de peste 1 ora? E adevărat că zboară toți țăranii needucați? Eu n- am zburat în viața mea cu avionul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Matteo1234
în 8 August 2019 | Matteo1234 întreabă:

Salut, am un bullet belt (din gloante reale) si in curand o sa trebuiasca sa plec in Anglia, credeti ca pot intra in avion cu cureaua? Sau trebuie sa o tin in valiza?

5
Răspunde Raportează
Bsc
în 8 August 2019 | Bsc întreabă:

Bună seara, aș vrea să știu dacă se poate călătorii în Israel doar cu buletinul, fara pașaport

6
Răspunde Raportează
Stefistefistefistefi
în 7 August 2019 | Stefistefistefistefi întreabă:

Buna TPU.De la ce varsta poti sa inchiriezi o barca/hidrobicicleta? Scuze pentru categorie.Nu stiu unde exact trebuia sa pun intrebarea...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2019 |

Ce pași trebuie urmați pentru a zbura cu avionul? Cumpărănd biletul din aplicația companiei. Bagajul de mana este ghiozdanul de până în 20 kg?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2019 |

Toata saptamana asta sunt intr o vacanta plictisitoareeee... Abia astept sa treaca. Dar cum pot sa fac sa treaca timpul mai rapid?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2019 |

E o idee bună de a emigra în Statele Unite Ale Americii? Momentan am 16 ani şi îmi doresc de când mă ştiu să fac acest lucru. M- am interesat de actele necesare şi de nivelul de cunoştiințe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
brokxy
Întrebare recomandată în 4 August 2019 | brokxy întreabă:

Buna, as vrea o vacanta anul viitor si parca am auzit la tv sa am grija pentru ca poti fi si tepari neautorizati, era ceva site al ministerului unde pot verifica daca sunt autorizate sau ceva. Pe ce ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DJyAlex
în 4 August 2019 | DJyAlex întreabă:

1. Ce acte imi trebuie fiind minor ca sa ies din tara cu o alta persoana? 2. Cum se procedeaza cand trebuie sa zbor singur din alta tara spre Romania (ce acte, bilete)?

4
Răspunde Raportează
Xianoli
în 31 Iulie 2019 | Xianoli întreabă:

Am și eu o întrebare, unde aș putea să petrec o zi la grătar, la maxim 130 km de București? Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
kikikikikikikikilovs
în 30 Iulie 2019 | kikikikikikikikilovs întreabă:

TPU, pot sa bag intr-un ghiozdan in care-mi iau laptopul încă o alta geanta? Vreau sa precizez că ghiozdanul este pe post de bagaj de mana.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2019 |

Ma pot caza cu prietenul meu care are 18 ani? Eu fac peste cateva luni si am vrea sa mergem in vacanta. Rezervarea e pe numele lui.

6
Răspunde Raportează
ovidiu246
în 30 Iulie 2019 | ovidiu246 întreabă:

In 12 August plec cu prietena mea in Viena timp de 4 zile, cu trenul. E vreo problema daca am buletinul expirat din 22/05?

5
Răspunde Raportează
kikikikikikikikilovs
în 30 Iulie 2019 | kikikikikikikikilovs întreabă:

Pot sa fac eu checkinul la biletul pe care l- am luat de la agenția de turism? Am luat bilet de la Wizz Air și trebuie să fac check in cu 48 de ore înainte de zbor. Eu am zborul maine, și ieri când...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Directioner99
Întrebare recomandată în 30 Iulie 2019 | Directioner99 întreabă:

Stie cineva cum sta treaba cu Work and Travel SUA? Te poti inscrie de cand ai inceput facultatea? Stie cineva sa-mi dea mai multe detalii?

6
Răspunde Raportează
Anushka23
în 30 Iulie 2019 | Anushka23 întreabă:

Buna TPU. Părinții mei au luat bilete de vacanta cu acele bonuri de vacanta. Si acum ei nu mai pot merge si vor sa mi le dea mie. Mă pot caza la respectivul hotel daca nu sunt pe numele meu dar totusi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
kikikikikikikikilovs
în 29 Iulie 2019 | kikikikikikikikilovs întreabă:

Pot lua pachete de cafea in bagajul de mana?

3
Răspunde Raportează
kikikikikikikikilovs
în 29 Iulie 2019 | kikikikikikikikilovs întreabă:

Pot purta cheile de la casa in bagajul de mana?

4
Răspunde Raportează
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 15 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 15 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 19 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 15 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.686
  • Întrebări: 3.953.087
  • Răspunsuri: 17.653.488
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii