TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
anonim_4396
în 21 Aprilie 2019 |

Un numar de telefon de la un taxi ieftin din Craiova? Si cat ar costa o cursa de la Gara pana la Electroputere Mall? Multumesc

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2019 |

A fost cineva la Lotus therm? Cum e acolo?

1
Răspunde Raportează
bmerry
în 21 Aprilie 2019 | bmerry întreabă:

Exista vreo platforma de tipul Airbnb pentru a închiria o locuinta pe termen lung, in sistem de chirie?

6
Răspunde Raportează
Geani645
în 21 Aprilie 2019 | Geani645 întreabă:

Doresc să îmi fac pașaport simplu. Ce acte îmi trebuie?

4
Răspunde Raportează
Alexandra0087
în 19 Aprilie 2019 | Alexandra0087 întreabă:

Bunaaa! Am nevoie de un raspuns urgent.Calatoresc cu avionul si am doar bagaj dr mana.Am primit cadou doua produse de make up de 30 ml fiecare si un ruj solid, eu deja aveam doua rujuri lichide la mine.Stiu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 19 Aprilie 2019 | Domexd întreabă:

Ce autobuze găsesti in America?(U.S.A) Traseele sunt lungi? Transportul in comun din America cu autobuze și tramvaie cum e? La ce nivel? Cam Cat costă un bilet de autobuz acolo? Circula non- stop și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alina22alina
în 18 Aprilie 2019 | alina22alina întreabă:

Cand se deschide sezonul estival la mare in Bulgaria? Ca am auzit ca ei nu deschid ca noi pe 1 mai

2
Răspunde Raportează
ionutz2240
în 18 Aprilie 2019 | ionutz2240 întreabă:

maine ma duc in Germania si nu sunt sigur care este limita maxima de cartuse cu care ma primeste la vama la ei acolo, aveti vreo idee?

2
Răspunde Raportează
Carrrr?rla
în 18 Aprilie 2019 | Carrrr?rla întreabă:

Buna, as vrea asa stiu cum as putea sa ajung de la gara de nord din Bucuresti la aeroportul din Otopeni?

3
Răspunde Raportează
curioasa210
în 17 Aprilie 2019 | curioasa210 întreabă:

Imi puteti spune care sunt preturile de intrare (vizitare) la Palatul Brukenthal din Avrig? Site-ul lor nu merge.

2
Răspunde Raportează
Raluca591
în 17 Aprilie 2019 | Raluca591 întreabă:

Cei care ati fost in Istanbul, ce impresii aveti? Imi puteti da detalii despre cazare etc?

1
Răspunde Raportează
Blexi96
în 16 Aprilie 2019 | Blexi96 întreabă:

Are cineva idee daca exista un microbuz direct (fara a trebui sa schimbi in Mangalia) din Constanta pana in Vama Veche? Daca da, puteti sa- mi spuneti pretul aproximativ si de unde se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2019 |

Care sunt cele mai frumoase locuri din Romania?

3
Răspunde Raportează
Curcubeu123456
în 15 Aprilie 2019 | Curcubeu123456 întreabă:

Hei! Maine plec intr-o excursie de 3 zile la Felix.In mare parte mi-am facut bagajul dar as vrea sa vad ce ziceti si voi, poate am uitat ceva important si nu-mi aduc aminte. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 13 Aprilie 2019 | Nuzicnume întreabă:

Compania aeriana Thai Lion Air permite vreun bagaj gratuit pe cursele interne și externe?

3
Răspunde Raportează
3007
în 13 Aprilie 2019 | 3007 întreabă:

Am găsiți oferta foarte buna pentru săptămâna viitoare in Egipt... Dar pașaportul meu expira luna viitoare și trebuie sa fie valabil minim 6 luni. Dacă trebuie doar sa merg intr o vacanța,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lamafina1337
Întrebare recomandată în 13 Aprilie 2019 | lamafina1337 întreabă:

Salut,anul viitor vreau sa merg in America ca turist,de ce am nevoie mai exact (viza, pasaport etc.) si cat ma costa (in afara de cazare etc.), am 19 ani

2
Răspunde Raportează
Derkes
în 10 Aprilie 2019 | Derkes întreabă:

Ce parere aveti despre viata in Olanda?

6
Răspunde Raportează
Tobessjd
în 10 Aprilie 2019 | Tobessjd întreabă:

Cat este prețul intrării la Herghelia de cai de la Cislău?

2
Răspunde Raportează
JulyDreams
în 10 Aprilie 2019 | JulyDreams întreabă:

Ce tari din Europa NU POTI vizita doar cu buletinul? Vorbesc de vizite scurte, ca turist, de maxim o saptamana. Intrebare pentru cei de nationalitate romana. Mersi.

7
Răspunde Raportează
dubfreeromaniasmoke
în 8 Aprilie 2019 | dubfreeromaniasmoke întreabă:

Cum vi se pare Coreea de Nord? As vrea sa merg acolo într-o excursie dar nu am habar cum se ajunge, proceduri, reguli, preturi etc

5
Răspunde Raportează
Gelica_Morosanu_1986
în 7 Aprilie 2019 | Gelica_Morosanu_1986 întreabă:

Bună, știe cineva cum se concepe o oferta turistica?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2019 |

Daca am cumparat din strainatate un album muzical, am voie sa-l pun in bagajul de mana? Calatoresc cu Wizzair

2
Răspunde Raportează
Derkes
în 6 Aprilie 2019 | Derkes întreabă:

Cum vi se pare in Hawaii? Sa traiti acolo, in fiecare zi sa mergeti pe plaja cu un cocktail, pe un sezlong, si cu o carte interesanta. Sa fi un bun surfer, sa dai lectii celorlalti turisti si din asta...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Derkes
în 6 Aprilie 2019 | Derkes întreabă:

Cum vi se pare Vatra Dornei? Este ok pentru o vacanta de 3 zile?

6
Răspunde Raportează
HippieDriver
în 5 Aprilie 2019 | HippieDriver întreabă:

Buna ziua! Cunoaste cineva daca merge transport din Gheorgheni sau Bicaz spre Lacu Rosu seara, noapte sau des dimineata? In internet am gasit doar plecari pe la 9-14. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Alexandrovsky
în 31 Martie 2019 | Alexandrovsky întreabă:

Ce ce se poate ajunge la plaza Romania in afara de metrou, ce pot lua de la diham

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2019 |

Daca o femeia a cumparat un bilet de avion cu cardul de pe internet pentru altcineva, acea femeie poate sa anuleze biletul? Dupa cat timp? ( Wizz Air )

2
Răspunde Raportează
TravianPrivat
Întrebare recomandată în 30 Martie 2019 | TravianPrivat întreabă:

Salut colegi. Intrebarea mea este in legatura cu o rezervare a unui bilet de avion. Desi zbor destul de des, de data asta am facut o greseala. Am observat ca in loc de Radeanu Razvan- Mihai am trecut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 29 Martie 2019 | Nuzicnume întreabă:

Salutare Modificarea numelui la un bilet de avion de la wizz air este gratuită? Dacă acele bilete au fost cumparate cu wizz discount, se pot schimba și numele și prenumele celui de al doilea pasager...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgiana05
în 29 Martie 2019 | Georgiana05 întreabă:

Plec din Suedia, în România și am destule medicamente (pastile, siropuri). Aș vrea să știu dacă e permis, la bagajul de cală să le iau cu mine.

4
Răspunde Raportează
Rox3tte
Întrebare recomandată în 29 Martie 2019 | Rox3tte întreabă:

Hello, Vreau sa achizitionez un cort pentru 2- 3 persoane, care sa fie bun atat pentru munte cat si pentru mare. Imi puteti recomanda, va rog, un link pentru un cort pe care- l folositi si sunteti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mad1
în 27 Martie 2019 | Mad1 întreabă:

Stie cineva daca este traseu pe munte si daca da cat timp este pentru a face sarituri in gol cu pendulu de la cheile Rasnoavei?

1
Răspunde Raportează
galactic5
Întrebare recomandată în 27 Martie 2019 | galactic5 întreabă:

Maine dimineata am zbor cu avionul, spre Portugalia si am o escala, ma puteti ajuta sa inteleg cum sta treaba cu escala? Am printat doua foi, pe una scrie Bucuresti - Madrid si pe una Madrid...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tobessjd
în 27 Martie 2019 | Tobessjd întreabă:

Ați vizitat vreodată Focurile vii, Vulcanii noroioși sau Rezervatia de cai de la Cislău? Cat este prețul intrării?

1
Răspunde Raportează
Derkes
în 27 Martie 2019 | Derkes întreabă:

Daca de exemplu, merg intr- o vacanta de 2 saptamani in Thailanda, primesc viza de turist, toate bune, si ma ascund intr- o casa parasita pe malul marii, pot ramane definitiv in acea tara fara sa ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
David301892
în 27 Martie 2019 | David301892 întreabă:

Pot veni cu wizz air din Uk in România fără pașaport? Doar cu buletinul? Întreb pentru ca atunci când am vrut sa vin in Uk, la final de Martie mi- au spus ca nu mai îmbarca fără pașaport. Dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DobreDarius
în 25 Martie 2019 | DobreDarius întreabă:

Hai noroc ba! Astia care sunteti din Craiova, stiti ceva loc misto abandonat? In afara de hotelu ala de langa digi, halele din lapus si sala de box din vlr. Nu conteaza prea tare zona, da nici sa fie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ary93
în 25 Martie 2019 | Ary93 întreabă:

Cei care ati fost cu avionul. Cand faci check inul inainte cu 2 zile poti opta pentru alegerea locurilor contra cost?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Martie 2019 |

Eu si familia mea ne gandim de ceva timp sa ne mutăm in Anglia, mai exact in Londra. Eu acum sunt clasa a 8 a, ma voi putea muta din clasa a 9 a la liceu acolo? Cum e școala acolo? Cum e Anglia...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
sudenta
în 22 Martie 2019 | sudenta întreabă:

Care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta? Dau funda

6
Răspunde Raportează
andrenein
în 20 Martie 2019 | andrenein întreabă:

Buna seara.Peste o saptamana si jumatate urmeaza sa plec in Danemarca pentru aprox 1 saptamana.Ideea este ca am doar bagajul de mana acela micut de dimensiuni 45x20x25. Aici apare intrebarea mea, reusesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
Întrebare recomandată în 20 Martie 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

Ati fost vreodata in statiunea litorala Rusalka din Bulgaria? Cum vi s-a parut?

2
Răspunde Raportează
Domexd
în 20 Martie 2019 | Domexd întreabă:

Cu ce poți ajunge din orasul Galati la Gradina Zoo din Galați numita "Garboavele"? Și cat costa? Și știe cineva cat mai e biletul de intrare la gradina zoo Garboavele?

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 20 Martie 2019 | Domexd întreabă:

Cum e transportul in comun cu autobuz și nu numai în America, New York? De curiozitate.

3
Răspunde Raportează
Sindbad
în 20 Martie 2019 | Sindbad întreabă:

Salut, cei care stiti ce cherhana buna imi recomandati in Judetul Constanta? Oriunde, si pe malul marii si langa Histria, Cernavoda sau pe unde o mai fi? Cand zic buna ma intereseaza: peste prins in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TudorM15
în 19 Martie 2019 | TudorM15 întreabă:

Hei! Am un zbor cu o escala de 1 ora in Viena! Nu stiu la ce poarta ajung si nu stiu de la ce poarta plec! Ce trebuie sa fac in cazul asta? Si cum trebuie sa procedez? Plssss repedeeee! ****dau...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Bandit2005
în 18 Martie 2019 | Bandit2005 întreabă:

Salut, asta este o intrebare pentru cei care sunt din Drobeta Turnu Severin, langa profiul de langa padurea Crihala e o piata albastra si fix langa ea e o cladire abandonata. Poate sa imi spuna cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
InTeReSsUl04444
în 18 Martie 2019 | InTeReSsUl04444 întreabă:

Îmi poate spune cineva locația în care este filmat videoclipul piesei Hey Ma - Claydee și Alex Velea? Știu că este în Lefkada, Grecia, dar mai exact care este plaja respectivă?

1
Răspunde Raportează
Mih78585667
în 18 Martie 2019 | Mih78585667 întreabă:

Există vreo tabăra de enduro sau nu neapărat să fie enduro motocross sa fie Pentru copii de 15 ani? 2019? Preturi accesibile

1
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Graim
    trimisă acum 13 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 3 ore

Ianuss întreabă:

As putea gasi loc de munca fara efort fizic? si am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes
    13 răspunsuri
  • TimberWolf
    trimisă acum 9 ore

TimberWolf întreabă:

Care este oare scopul vietii pana la umra? Dupa 30 de ani de traume, stres, esecuri, dezamagiri, abuz de alcool, nopti nedormite, tradari, izolare, ura, nepasare, blocaj, experiente negative,...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Cresta
    trimisă acum 10 ore

Cresta întreabă:

Buna! Pana acum eu am purtat haine de toamna doar din stofa. Acum cineva imi a dat o haina din f? captusita cu blana sintetica. E comoda la tavaleala si as purta- o. Cum se poate curata/ spala? Haina...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.709
  • Întrebări: 3.953.120
  • Răspunsuri: 17.653.722
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Smiley

Smiley

Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?

Start quiz
Categorii
  • 652.016 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.235 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.059 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.133 Conversaţii