|

A fost cineva implicat in Work and Travel, American Experience, Student travel? Daca da, imi puteti da detalii, de exemplu perioada, postul pe care ati fost angajat, cheltuieli, castiguri etc?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ei bine, fratele meu vrea sa se duca vara viitoare, la indemnul unui prieten care a fost. Acest baiat a spus ca nu este foarte usor, mai ales ca trebuie sa fii plecat departe de cei dragi (acest baiat neputand sa comunice cu cei din tara). I-a fost greu cand si-a facut contul in banca pentu a avea bani pentru toate cheltuielile si mai ales cand s-a intors in tara a trebuit sa plateasca banii bancii dar a fost multumit avand in vedere ca a castigat ceva-ceva. Nu iti pot spune o suma exacta. Stiu ca a lucrat undeva gen, vanzator de inghetata sau ceva de genu. Apoi cu facultatea a fost greu deoarece imediat dupa sosire a trebui sa merarga la facultate. Dar ca sa iti raspund mai pe scurt la intrebarea ta: cheltuieli destul de mari, castiguri binisoare. happy Nu prea cred ca ti-am fost de ajutor dar...mult succest daca te htarasti sa pleci si tu happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Kid_4219):

Multumesc pentru raspuns, si mi-ai fost de ajutor pentru ca mi-ai oferit o imagine per ansamblu, desi nu mi-ai putut oferi date exacte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am prieteni care au fost, si nu mai vroiau sa se intorkaXP...au spus ca a fost super tare, si au facut si banisori

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează