|

A fost cineva in Bulgaria in Albena sau Nisipurile de Aur? Cum e marea acolo? Conditiile, hotelurile cum sunt? La ce hotel ati stat? Va placut?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am fost de doua ori la Nisipurile de Aur si am stat la Hotelul Elena si Astoria Beach. A fost foarte frumos so plajele sunt in general curate. Am fost si in Sunny Beach si am stat la hotelul Riu Evrika. Acolo a fost foarte frumos (mai frumos decat in celelalte). Daca ar fi sa fac un clasament, ar fi: 1. Riu Evrika (Sunny Beach), 2. Elena (Nisipurile de Aur) si 3. Astoria beach (Nisipurile de Aur). Sper ca ti-am fost de ajutor si distractie placuta!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bulgaria-Traditiile bulgarilor, reunite pe fundalul unic plin de ritm si armonie a cantecelor populare; iti vor incanta inima cu atmosfera joviala si cu ritualurile lor. Vei descoperi spiritul sarbatorilor si obiceiurilor, frumusetea nepieritoare a mestesugarilor, impletite cu finite in arta ceramica si in sculptura, pe tesatura superba a covoarelor viu colorate si a obiectelor din arama.

Vacanta in Bulgaria nu o sa fie completa, decat daca vei incerca cateva din delicioasele retete traditionale bulgaresti, acompaniate de vinurile renumite pentru finetea lor.

Cultura

O idee minunata de a face cunostinta cu istoria si cultura acestui popor este un tur al muzeelor, unde puteti admira prelucrari al celui mai vechi aur din lume, de la colectii minunate create de mestesugari pana la picturile moderne in galeriile de arta; concerte clasice si festivaluri folclorice.

Natura

Te va fascina cu creativitatea sa fantastica, punand atat de multa frumusete intr-o tara atat de mica – formatii calcaroase rare, pesteri misterioase, plaje insorite cu nisipuri fine, golfuri linistite si coaste romantice, munti maestuosi cu varfuri semete, lacuri adanci si paduri umbroase.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da am fost, e urat, nu se merita, daca tot vrei sa te duci undeva, du-te in grecia sau turcia caci e ieftin si conditii mai bune si macar ai unde face plaja calumea, nu la jafu de M.Neagra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la Nisipurile de Aur si am stat la hotelul "Bolero". A fost excelent.happyHotelul e lux, nu e nici foarte scumphappy. Litoralul ma uimit. Ce e in Bulgaria si ce e la noi pe litoral oh go on.Preturile sunt oricum si ele scumpicele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost in Franta, Italia, Anglia, Grecia. N-am stat la Hotel am cunostinte acolo da in bucuresti am stat si hote herestrau.Si nu mi se pare cine stie ce. Da o prietena a fost in Bulgaria la mare si a zis ca-i a fost bine acolo si mai ieftin ca la noi vreau si eu pe 21 iunie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

In turcia si grecia am fost, acum pe perioada de criza nu se merita...plus ca nu merg la orice hotel aici in bulgaria merg la unul de 4 stele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează