|

A fost cineva la HOTEL CARAIMAN din Neptun? Care sunt conditiile de cazare si masa acolo?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am stat acolo vara trecuta. Pot spune ca e un hotel ok. Ai conditii de cazare bune, baile sunt curate, mancarea este foarte buna. Ai 2 varinate la masa: fie mananci in cantina hotelului cu un meniu fix si ore fixe de masa, fie poti allege sa primesti in momentul in care te scazezi niste bonuri de masa pe care trebuie sa le gestionezi pe tot parcursul sejurului, si cu care vei putea manca la mai multe restaurant, fara a avea un meniu fix. Eu personal iti recomand sa alegi sa mananci meniul standard cu ore fixe, pentru ca cu bonurile, daca le gestionezi prost s-ar putea sa nu iti ajunga. Hotelul e destul de aproape de plaja si in statiune e situate foarte bine, in sensul ca nu se aude zgomottul. Poti merge la piscine hotelului vecin, insa contra cost.
Eu ma declar multumita.
Ps: este o problema cu locul de parcare. Daca mergi cu masina iti recomant sa o lasi in parcare sisa nu o mai scoti, pentru ca vei ramane fara loc.
SUCCES!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am nişte cunoştinţe care au stat anul trecut acolo. Iniţial trebuia sa mergem cu ei dar am refuzat pentru Costineşti... Când s-au întors au părut destul de mulţumiţi. Serviciile sunt bune în raport cu costurile (ei au fost printr-o agenţie)...
Condiţiile sunt ok, am înţeles că era destul de aproape de plajă, şi că se afla prin centrul staţiunii; priveliştea era frumoasă, iar masa era tip bufet suedez. Totul era la discreţie.
Camerele erau spaţioase şi cu tot confortul de la un hotel care se respectă. Adică aveau baie proprie, balcon, cablu TV şi tv bineînţeles, frigider etc.
Am înţeles că în faţa hotelului e multă verdeaţă, şi e într-o zonă mai liniştită. Eu personal nu aş merge acolo pentru că dacă merg la mare nu caut linişte... Dar pentru un sejur liniştitor, sau pentru cineva care caută un pic de odihnă, descrierea lor mi s-a părut perfectă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da e super ok

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am stat acolo e super ok!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează