|

A fost cineva la hotel El Dorado din Sinaia?

Cum s-a simtit? Ce camera a luat?

Ma duc peste 2 saptamani intr'o excursie la Sinaia si ne vom caza la El Dorado, iar profesora ne'a pus sa alegem ce timp de camera vrem de trei persoane sau de sase persoane.As dori sa stiu care din camere e mai convenabila. Sunt spatioase camerele? Baile ce conditii aveau? >Merssssiibig grin< anticipat whistling

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oau, am stat si eu acolo cu ceva timp in urma! Eu am stat intr-o camera de 3, si e de preferat sa o alegi pe aceea, ca e mai spatioasa, in cea de 6 sunt paturile foarte inghesuite.

Nu mi s-au parut cine stie ce conditii, dar ma rog, au trecut cativa ani de atunci. La baie era curat, si camera destul de modesta, adica nu era bine finisata.Si cam frig. Dar merge pentru o excursie cu clasa! Oricum nu vei sta mult in camera, doar te duci sa vizitezi pe acolo happy.

2 răspunsuri:
| explică:

Anonim straight face
Doamne, ce oameni!
Nu imi vine sa cred ca pe un site ca acesta inca se accepta oameni ca tine.Sincer, nu ai ce cauta aicihappy. Doar daca vrei sa te ajute cineva, dar asta nu cred ca se va intampla fiindca nici tu nu ajuti pe altii...deci nu meriti.
Dumnezeu sa ne fereasca de persoane ca tine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa-ti spun eu am copilait in Sinaia pana la 10 ani.
Sunt destul de spatioase camerele dar eu zic sa alegi de 3 persoane.
Baile au conditii bune mai mult o sa vezi cand ajungi.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează