|

Am o intrebare mai ciudata, deci sa nu radeti! Merg in tabara la mare saptamana viitoare si am primit o lista cu "necesarul pentru tabara" unde ni se cer mai multe prosoape asa ca am intrat la banuieli. Mergem la un hotel de 2 stele( "hotel Alex Costinesti"). Care e posibilitatea sa nu avem prosoape la baie?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mai mult de 2 prosoape nu cred ca aveti la baie, mai ales ca este de 2 stele acel hotel, iti propun sa iti iei prosoape + si unul intim. Se intampla ca prosoapele de la acel hotel sa nu fie chiar inregula, cine stie cine sa mai sters dupa ele?! Faza este sa iti iei proasoape la tine, max. 2 (unul normal si unul intim)
Sper ca te-am ajutat! wave

Funda? happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Chiar daca au, e mai bine sa iti iei prosopul tau, asta e clar

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiindca esti la mare iti trebuie mai multe prosoape. Unu se uda, unda s-a murdarit de nu stiu ce.
Vor fi si la hotel, dar 1-2, iar daca stati mai multi in camera iti dai seama ca n-o sa va ajunga.
Mai bine ai la tine inca vreo 2-3 prosoape!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aici spune ca doar 80% din camere au baie, deci probabilitatea de a nu avea prosoape este mare daca va cazeaza in acea parte a hotelului fara baie in camera http://www.litoralulromanesc.ro/costinesti_alex.htm

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acolo poate sa fie prosop, dar doar 1 pentru o persoana ( la mare este nisip si mereu prosopu se uda si nu reuseste sa se usuce asa ca mai bine mai ia-ti inca vreo 2 big grin )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează