|

Am o nelamurire in legatura cu site-ul booking.com.Din cate am citit pentru a dovedi rezervarea trebuie un card de credit, pentru a se asigura ca exista fonduri din care se va plati sejurul.asta inseamna ca banii pe intreg sejurul trebuie sa fie pe card in momentul la care se face rezervarea? Multumesc.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe booking.com nu e musai să ai card - există și rezervări care nu necesită așa ceva. Pe de altă parte, la cele la care cardul e necesar, pot fi mai multe situații, pe care le voi enumera ceva mai jos. Dar oricum ar fi, pe pagina unde se face rezervarea sunt scrise clar toate cerințele. Acestea apar de asemenea și pe mailul de confirmare a rezervării, în caz că ai luat decizia să faci rezervarea respectivă.
Bun, mai departe: rezervările pot fi de două feluri - cu plata unui avans, sau fără avans. La cele la care se plătește un avans, suma trebuie să fie pe card în momentul rezervării (dacă nu e, booking.com va reveni cu un mail prin care vă anunță că e o problemă cu cardul și că ori îl alimentați, ori le dați datele unui alt card care poate plăti suma datorată, ori rămâi fără rezervare) și este cel mai adesea nerambursabilă. Valoarea avansului poate fi un procent (undeva între 10 și 100% din prețul sejurului) sau costul uneia sau mai multor (până la toate) nopțile de cazare rezervate.
Trebuie de asemenea să fii atent la condițiile de anulare a rezervării! Altfel, te poți trezi și fără sejur, și cu banii luați! Așadar, e bine să alegi rezervări nerambursabile (care au de obicei prețurile cele mai mici) NUMAI dacă ești convins că vei sta acolo în perioada antamată, altfel el oricum ți-a luat toți banii imediat după rezervare (astea sunt din categoria 100% avans, nerambursabil); la cele fără avans, anularea se poate face gratuit până la un anumit număr de zile înaintea sejurului (de obicei între 15 și una). Neanularea rezervării și neprezentarea la hotel (pensiune, mă rog, ce e) implică plata unei taxe de la una până la toate zilele rezervate (așa cum ziceam, clar evidențiat în condițiile de rezervare).
Așadar, citește CU ATENȚIE toate cele scrise pe pagina unde faci rezervarea!
Nu în ultimul rând, pe booking.com se spune că unele unități de cazare își rezervă dreptul ...2004 - 2556 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Depinde unde faci rezervarea. Pentru unele hoteluri iti blocheaza banii pe card, la altele doar iti verifica daca acel card este valid sau nu.

Daca este prima situatie, ai nevoie de suma respectiva pe card

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează