| Sara a întrebat:

Am o rugaminte pntr cei din Piatra Neamt. Eu sunt din Botosani, si am de gand sa merg o zi acolo cu iubitul meu, sa ne plimbam de nebuni. Imi puteti oferii cateva informatii? Pe net nu am gasit. ce fel de mijloace de transp in comun au? pana la ce ora circula? au casa speciala pntr bilete? Obiective turistice am vazut pe net, mai aveti ceva nou de adaugat? Va rog! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Sophie_3843 a răspuns:

Eu sunt din Piatra Neamt si sa stii ca este un oras superb.Merita vizitat! Va-s sfatui garantat sa mergeti cu telegondola.Este ceva extraordinar.Despre transport, circula din jumatate-in-jumatate de ora, din cate stiu eu.Sa va plimbati prin parcul Tineretului, sa mergeti la teatru, sa vizitati Mcdonald(ca au facut un Mcdonald mai tare si echipat decat la bacau), sa mergeti neaparat la strand, la restaurantele minunate, sus la Pietricica, la Zoo, vai cate si mai cate aveti de vizitat! Distractie placuta! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Gloriuta...

2 răspunsuri:
| Sophie_3843 a răspuns:

Multumesc pentru fundita Sia, momentan nu pot trimite mesaje asa ca, numai cu taxare poti merge cu ce doresti sin cate stiu eu.Multumesc pentru mesaj! Piatre-Neamt este pentru mine un oras superb! Distractie placuta!

| kayan a răspuns:

Sa vizitati si stadionul... poate are Ceahlaul meci laughing)