|

Am observat ca la Wizz Air nu mai au curse catre Larnaca Cipru. Pe esky sau alte site-uri de genul un zbor low cost pana acolo pare a fi minim 1000 de lei. Eu am mai mers cu companii low cost si fie ca rezervi cu 2 luni inainte, fie ca cumperi last minute, costurile sunt extrem de mici. Cu Ryan Air am dat 100 euro dus intors Roma - Ibiza, cu Wizz air am dat doar 40 de euro Bucuresti - Roma dus intors. Nu ma astept sa gasesc un bilet de avion atat de ieftin catre larnaca...dar tinaind cont ca nu ma intereseaza data (oricand de la jumatatea lui iulie pana la sfarsitul lui august, maxim 7 zile intre sosire si plecare) ar trebui sa gasesc un bilet pana in 150 euro mai ales ca e companie low cost. Aveti idee de alte companii low cost sau unde pot gasi bilete relativ ieftine nu la 300 euro de persoana?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca o sa găsesti ceva ieftin pentru ca perioada din iulie pana in august este full season asa ca e mai greu acum. Intotdeauna august este cea mai scumpa luna pentru ca aproape toata Europa are concediu, iar tarifele la biletele de avion depind de gradul de ocupare. Cel mai bine este sa suni si sa te interesezi si sa iti explice un consultant ce si cum. La esky.ro cel mai ieftim l-am gasit cu 250 de euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru andreeagicu):

Ai dreptate eu cand am fost am fost in luna mai si era cam extra sezon... Si 250 de euro e bine dar sa fie companie low cost cu taxele de aeroport incluse. Era cumva zbor direct ca eu imi adaug si extra bagaj si daca trebuie sa schimb avionul platesc extra la mai multe companii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează