|

Am si eu o intrebare pentru cei cunoscatori: am fost doi ani la rand in Turcia (Antalya) cu firma tour-operatorul Chr. Tour. Anul acesta insa dorim sa ne facem personal o rezervare. Doresc sa imi spuneti daca ati mers in vacante (nu neaparat in Turcia) prin rezervare fie direct pe situl unui hotel sau pe situri gen www.rezervare.ro si nu neaparat cu o anumita agentie de turism. Astept raspunsuri si indrumari de la cei cunoscatori. Dau funda. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In Europa in general merita sa mergi direct, vei plati mult mai putin, mai ales in orase spre care exista curse low-cost (ex. Lisabona, Barcelona, Madrid, Milano etc).
Spre insule sau unele statiuni turistice, transportul pe cont propriu poate fi complicat, deoarece multe sunt accesibile mai mult cu curse charter sau presupun 2 zboruri (unul pana pe continent si un zbor intern spre insula).
Un alt avantaj este ca mergand pe cont propriu vei plati la majoritatea hotelurilor pretul per camera si nu per persoana, cum vei gasi in agentii.
Poti face rezervare pe site-urile specializate de rezervari gen booking.com, venere.com, hotels.com, otel.com sau direct pe site-ul hotelului vizat. Compara insa intotdeauna preturile de la hotel cu cele de pe site-urile de rezervari (de regula cele de la receptie sunt mai mari, insa exista si exceptii - de ex. hotelurile Marriott, care iti ofera intotdeauna cel mai bun pret garantat la receptie).

1 răspuns:
| a răspuns:

Si eu am fost in Turcia in Antalya tot printr-o firma
Si sincer cred ca este mult mai bine sa mergi printr-o firma
Pentru ca stii ca vin ei si te iau de la aeroport cu autocarul
Asa daca mergi pe cont propriu trebuie sa mergi tu singur, si cred ca e mai complicat
Dar depinde unde mergi in vacanta
Asta conteaza
Eu de exemplu am fost in Paris si aici am mers fara agentie si a fost foarte ok

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează