|

Am tot auzit că motivul pentru care mulți țărani își fac vacanțele în Bulgaria ar fi serviciile.Sau prețurile mai mici.

Ce înseamnă asta,mai exact?

De exemplu,spunea cineva că Bulgaria e o țară urâtă,săracă,dar când se duce în vacanță, nu stă să analizeze bordurile, balcoanele, izolările, garajele urâte,etc.

Deci singurul motiv pentru care unii români merg la bulgari sunt serviciile.

Eu am fost la mare în România și Bulgaria și atât în România,cât și în Bulgaria m-am simțit la fel de bine.

Am mâncat la restaurant în România și am fost tratat cu respect,servit cu promptitudine.

Pot spune că în Bulgaria pe plajă am văzut mai multe gunoaie ca la noi,la hotelul în care am stat mobila,ușile erau de proastă calitate.Ușa se descuia foarte greu,ba chiar s-a și rupt zăvorul, într-o noapte am rămas fără curent vreo 30 de minute.

Așadar,cum adică serviciile sunt mai bune la bulgari?

Fiindcă mulți repetă asta ca niște papagali,probabil s-au uitat la emisiuni gen ROMÂNIA,TE IUBESC!

Nici prețurile nu sunt mai mici,sunt cam la fel ca pe litoralul românesc.

Bine,eu n-am fost la vreun hotel de lux, de 5 stele.Nu-mi pot permite.

Ca fapt divers,în parcarea celui mai luxos și scump hotel din Bulgaria era plin de mașini de lux cu numere de România: Range Rover, Ferrari,Maserati,Audi,Mercedes, BMW.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Man, nu implica ROMÂNIA, TE IUBESC! in asta, aicea e doar efectul de turma dezvoltat de fiecare popor

7 răspunsuri:
| a răspuns:

N-am fost pe litoralul romanesc de vreo 10 ani, deci nu pot sa compar. Acum 4 ani am fost la bulgari. Pot sa-ti spun ce inseamna servicii la ei.
Am ajuns noaptea in sudul litoralului Bulgariei, dupa o calatorie pe strazi in care am vazut inclusiv cai morti lasati sa zaca sub pod in mijlocul Sofiei( la noi la Bucale nu cred ca vezi asta). Un angajat al hotelului ne-a luat cheia si a parcat masina, punand bagajele pe carucior si asteptandu-ne cu ele la receptie. Un alt angajat ne-a oferit in pragul hotelului cate o limonada naturala, aburinda si pana-s gata formalitatile am primit un cos cu fructe. Iesirea la mare a hotelului era curatata si nisipul cernut in fiecare seara. N-am auzit muzica proasta nici macar din greseala. In fiecare seara se organizau focuri de tabara chiar pe malul marii, erau invitati artisti(copiii nostri erau in delir). Cei care locuiau in hotel aveau zilnic acces gratuit la sala de sport care era atat de bine dotata, acces la zona Spa. Netul mergea bine non-stop.
Doar femeile care curatau camerele vorbeau prost engleza, pe ele le lamureai greu daca ramaneai pe-afara, cu cartela uitata-n camera, ca tu esti tu si vrei sa intri, mai ales daca era dimineata devreme si nu fuseşi sa-ti bei cafa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si ce vrei tu cu toata pledoaria asta? Am inteles, dupa tine in Romania si in Bulgaria e cam la fel, dar fiecare isi face vacanta unde poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de statiunea in care ai fost. Banii care ii dai in Mamaia la 3 stele mergi in Bulgaria la 5 stele si bineinteles ca la 5 stele vei fi tratat ca un rege. Pe cand daca doresti conditiile astea pe litoralul romanesc o sa dai vreo 12 milioane pe noapte la Rex spre exemplu pe cand la bulgari o sa dai vreo 3 milioane pe noapte la 5 stele. Ceea ce nu e mult 80 euro camera la 5 stele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Eu am fost 2 veri la rand in Bulgaria, in Balchik, si este mult mai curat decat in Romania si sunt preturile la fel, cum spui tu, dar eu nu am vazut gunoaie pe plaja si oamenii erau mult mai civilizati decat la noi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează