|

Are cineva idee cât costă un bilet de tren Iași-Piatra Neamț? Cu reducere pentru elevi, sau nu...

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aici ai datele. dar nu ar trebui sa fie mult, daca esti eleva/studenta ai reducere plus cupoane. vreo 10-15 lei pe accelerat ar trebui sa fie.

3 răspunsuri:
| explică:

Da, așa mă așșteptam și eu, dar s-a dovedit a fi 38 de lei... și fără reducere pe accelerat. elevilor li se dă reducere mai nou doar pe trenurile personale. bătaie de joc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Aaa, nu, am 18. Am văzut și eu afișele și la cupoane într-adevăr sunt niște reduceri foarte mari... Mi se pare colosală suma, având în vedere că anul trecut am mers până la Cluj cu 52 de lei, iar distanța față de Iași- Piatra Neamț e dublă sau aproape triplă. În fine, legile lor... numai ei le înțeleg. Să nu mai vorbesc de sictirul pe care îl primești la biroul de informații.

Mulțumesc pentru răspuns! ^_^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Credeam ca esti studenta, sincer arati mai matura decat o eleva. eu fiind student ( poate si din cauza ca sunt medicinist ) am reducere foate mare, eu fac un drum Tg Mures - Baia Mare cu vreo 15 lei pe accelerat. Imi pare rau ca nu am stiut exact pretul, dar repet, credeam ca esti studenta si beneficiezi de cupoane ( decat 38 de lei pe bilet, mai bine 20 la Naşu' ). 38 de lei pe ruta aia? La fazele astea imi rasuna adanc in creier " Sa traiti bine, hă hă hă "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează