|

As avea si eu o intrebare?

Cum iti dai seama ca cineva te iubeste/tine la tine?

Care sunt reactiile?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O/Il intrebi.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Rusine, timiditate, imbujorare si nu iti spune sentimentul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Atunci cand iubitul tau pleaca sa cumpere paine si se intoarce cu un buchet mare de flori pentru tine, asta nu inseamna ca a uitat ce avea de cumparat si incearca sa cumpere clementa ta. Este doar un gest de daruire de sine dincolo de cuvinte si asta pentru ca un barbat nu cumpara flori la fel de des cum isi cumpara tigari sau o bere cu prietenii. Un barbat cumpara flori atunci cand trebuie sau atunci cand simte nevoia imperioasa de a darui flori unei femei iubite pentru a ii arata cat de mult o apreciaza.

2. Daca iti face o surpriza si te intampina la gara/aeroport atunci cand te intorci dintr-o calatorie de afaceri, este musai sa ii multumesti pentru o astfel de primire claduroasa. Nu orice barbat considera ca este de datoria lui ca iubit sa faca un astfel de gest si, desi nu intotdeauna este un semn de iubire, arata ca esti pe drumul cel bun spre inima lui.

3. Faptul ca iubitul tau rade zgomotos la glumele facute de tine si atunci cand le repeta prietenilor are grija sa te mentioneze ca autor este un semn ca iti apreciaza inteligenta si simtul umorului (pentru ca este nevoie de amandoua pentru a face o gluma pe care un barbat n-a mai auzit-o intr-un fel sau altul). De obicei intr-un grup de prieteni/prietene preferam sa parem autorii glumelor folosite pentru dezghetarea atmosferei, asa ca daca iubitul tau a mentionat express prietenilor sai dovezi ale umorului tau, este sigur mai mult decat mandru de a fi impreuna cu tine.

4. Daca se trezeste sa te sarute atunci cand pleci la birou dimineata devreme inaintea lui sau cand pierde serialul favorit sau meciul din seara respectiva pentru ca prefera sa prepare cina impreuna cu tine, este nu numai un iubit exemplar, ci si dincolo de faza de atasament primar fata de tine sau pura infatuare. Aceste mici gesturi arata ca este pregatit sa investeasca timp si afectiune reala in relatia voastra.

5. Un alt semn ca el simte afectiune pentru tine, si nu doar placere de a petrece timp cu tine este modul in care te mangaie....2011 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrea sa stea in preajma ta mai tot timpul sau incearca sa intre in discutie cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna happy.

Unii bărbaţi sunt complicaţi atuni când le place o femeie. Ba fac pe grozavii, ba nu spun nimic şi se comportă ca nişte copii care nu ştiu ce vor. Totuşi, dacă nu ştii ce să înţelegi din lucrurile pe care le face sau le zice, citeşte mai jos cum îţi poţi da seama, din comportamentul lui dacă te place sau nu.

1. Îţi zâmbeşte

Dacă zâmbeşte când purtaţi o conversaţie sau când pur şi simplu te priveşte de la distanţă, înseamnă că te place puţin. Altfel nu ar zâmbi aşa pur şi simplu ca să-şi arate dinţii.

2. Fii atentă la picioarele lui

Dacă atunci când stă lângă tin vârfurile picioarelor lui (ai pantofilor) sunt îndreptate spre tine, înseamnă că te place. E un truc pe care orice expert în limbajul trupului îl ştie. Dacă, în schimb, vârfurile pantofilor sunt îndreptate în altă parte, nu prea ai nici o şansă.

3. Se uită în ochii tăi

Dacă se uită în ochii tăi, înseamnă că te place şi vrea să arate acest lucru. Dacă îţi evită privirea poate însemna că te place, dar e cam timid şi din această cauză evită un contact direct. Daca, în schimb, privirea lui e ba pe tine, ba în jurul tău, fiind de altfel normal pentru o discuţie cu un amic, un coleg sau orciare altă persoană, nu te place.

4. Te atinge

Dacă în timp ce vorbiţi te atinge pe mână sau pe păr sau... oriunde, înseamnă că e atras de tine şi flirtează cu tine. Dacă stă departe şi pare dezinteresat, ei bine, chiar e indiferent şi nu te vede ca pe o potenţială iubită.

5. E atent la aspectul lui fizic

Dacă e atent cu aspectul lui fizic şi pare să-şi aranjeze părul sau hainele atunci când vorbeşte cu tine sau înaitne de a te aborda, e clar că vrea să facă o impresie bună şi că îi place de tine.

Sper ca te-am ajutat happy. Funda? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează