anonim_4396
| Anonim întreabă:

As dori o vacanta impreuna cu parintii in Turcia. Mi-ati putea sugera ceva orase de vizitat si hoteluri unde ne-am putea caza pentru 4 sau 5 zile. Cele mai eftine.Suntem 2 copii si 2 adulti.

Sau din experiente cat va costat (2 copii+2 adulti)o vacanta (drum dus-intors+cazare+bani cheltuiala) de cateva zile in afara tarii?

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cel mai bine e sa tastezi pe Google "oferte Turcia" si o sa-ti dea o gramada de oferte pe care le poti compara sa vezi care e mai convenabila.
Eu asa am facut asta vara si am avut o vacanta superba si ieftina in Bulgaria.

| Mihaelaa98 a răspuns:

Http://www.maxitourism.ro/......-719p.html

Crede-ma e cel mai tare hotel e de 5 * si e super tare are tobogane si vreo 5 piscine, sala de fitnes, masaj. orice

(nu stiu cat e biletul adultilor dar stiu ca un copil pan-n 12 ani e gratuit iar celalalt plateste jumate din biletul parintelui ) (eu am mers cu masina am facut 2 zile si o noapte am dormito undeva
( emai bine sa faci rezervare la hotelul asta de 5 stele pentru ca platesti mai putin ) dar poti merge si cu avionul dar platesti mai mult :DLa hotel are animatori sunt chiar foarte truu in fiecare seara razi cu ei si sunt cei mai buni prieteni si te ajuta la nevoie

Seara la spectacol au discoteca pentru copiii ( e o chetiie in care un animator danseaza cantece de copiii foarte amuzante chiar daca am 13 ani tot m-am bagat =)))) ) Si dupa discoteca asta e un fel de swou ( razi o gramada :))) ) si ce as mai putea sa-ti spun daca vrei sa mai afli ceva da-mi un mesaj;)
Sper sa iti plac Hotelul se numeste Amelia Beach Resort Aflat in Antalia :)

| Mihaelaa98 a răspuns:

Si iti recoman sa mergi in Istambul deoarece are cele mai multe lucruiri are un Tar foarte mare numit bazar big grin