|

As dori opinia voastra despre America... daca, cumva ati fost acolo ce va placut cel mai mult ce nu v-a placut. Iubesc America si m-as duce acolo cu orice ocazie.As mai vrea sa stiu... e chiar asa debandada cum se spune? Ca si in Romania si in alte tari sunt si oameni sa le spunem mai putin buni si destepti dar sa fie chiar asa rau. V-as ruga sa-mi povestiti si cele frumoase dar si cele mai putin frumoase.MULTUMESC!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost in New York... oh, dude! a fost o aglomeratieee! inca de la 8 dimineata era forfota, trotuarele arhi-pline, dar am mers la muntele Rushmore si mi s-a parut foarte, foarte interesant! Am mers si la Disneyland, ahhh! M-as intoarce cu orice ocazie acolo! Iubesc SUA, cu exceptia aglomeratiei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu am fost dar a fost cea mai buna prietena a mea. Sora ei si fratele ei sunt stabiliti acolo de multi ani. Sora ei e si la facultate in ultimul an la medicina acolo. A fost la Disneyland si prin marile orase orase. Din cate mi-a zis ea e super acolo. E frumos si organizat totul. Hainele sunt super faine si nu sunt scumpe iar la magazine daca iti cumperi ceva timp de 10 zile poti returna produsul folosit si primesti banii inapoi. Singurul loc unde a zis ea ca nu a fost foarte frumos a fost New York unde zice ea ca e mare mizerie si a vazut chiar si sobolani pe strada. Eu zic ca merita sa vizitezi America. Am sa o vizitez si eu cu prima ocazie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost in februarie in Vegas. Oh! Ce tara minunata! Totul e minunat acolo. Nu poti sa descrii senzatia dupa ce ai fost in America. O tara in care totul este posibil. Esti ca un rege in ea.Totul e frumos. I LOVE U. S. A. Si mai am viza pe 5 ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează