|

As vrea si eu sa stiu cat costa un sejur (de 5 nopti) in Mamaia la un hotel de 2-3 stele? Vreau sa merg impreuna cu prietena mea, dar din ce am inteles eu de pe internet chiar daca iei camera dubla trebuie sa plateasca ambele persoane (adica nu se plateste de camera ci de persoana) si asta mi se pare cam mult... Poate nu am inteles bine. ca mi se pare exagerat sa dam doar pe cazare (fara mese) 500 RON de fiecare la un hotel de 2 stele... De exemplu aici la 6 nopti http://www.infoturism.ro/sejur/mamaia/hotel-delta4/ pretul variaza de la 217 la 497 RON dar in mare parte a sezonului este 497. Vreau sa stiu daca este de persoana sau de camera. Astept si alte sugestii. Multumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la o pensiune turistica, iesi mai ieftin si nu e atata tam-tam.Hotelurile noastre de 2 stele nu iti ofera nimic decat un pat subrezit si un perete cu mucegai. La pensiuni sigur e pe camera si sunt destul de ieftine pana intr-o 120 roni pe noapte/bineinteles poate fi si mai ieftin! sau si mai scump daca vrei pe plaja, eu iti recomand sa iti gasesti o pensiune bunisoara asta inseamna vreo 80 roni pe camera stai cateva nopti si vorbesti cu proprietarul sa iti faca si o reducere. Distractie placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O camera este cu un pat mare unde pot sta doua persoane si se plateste doar camera. Daca vrei sa platesti putin exista pensiuni turistice care au aceleasi conditii cu hotelurile si costa mai putin. Mult succes. Cand vei veni daca vrei sa te ajut, ma poti suna la telefonul 0761625804 si te ajut cu cea mai mare placere. Eu locuiesc in Medgidia si locuiesc singur intr-un apartament de 2 camere. Distanta de la Medgidia la Constanta se poate face intr-o ora, sunt masini din 15 in 15 minute si trenuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează