| Redhead6 a întrebat:

A achizitionat cineva vreun pachet de cazare prin direct booking? Ma intereseaza sa stiu daca preturile pe care le dau sunt cele adevarate de la hoteluri sau mai trebuie sa platesti in plus si daca sunt seriosi( chiar ai camera si conditiile pe care le prezinta asigurate dupa ce dai avansul). Precizez ca sunt interesata de un pachet de revelion aici in tara si m-ar ajuta parerea cuiva care a mai achizitionat tot in tara tot pentru revelion. Multumesc.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Același hotel: pe booking: 250 lei pe noapte
n-am făcut rezervare prin booking ci direct sunând la ei.
ne-am dus acolo, când a fost cazu să plătim: 200 lei
trage-ți singur(a) concluzia

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru revelion nu are rost sa te complici cu agentii. Suni direct unde te intereseaza si sigur vei obtine un pret mai bun.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este nevoie să plătești în plus acolo.
Dacă la sosire întâlnești exact ceea ce ai comandat, de obicei da, dar în general, cum ți-e norocul.

| Yuoia a răspuns:

O singura data m-am folosit de ei din greseala. Am incurcat numerele de telefon si mi-a raspuns booking-ul. Am platit tariful de la receptie crying
"chiar ai camera si conditiile pe care le prezinta asigurate"
Ei au o cota (numar) de camere rezervate. Dar niciodata nu esti sigur ca iti da camera de la etajul 3 si nu 1, sau in curte si nu la strada.
Am mai vrut odata sa rezerv prin ei (tocmai pentru pret) dar nu mai aveau nimic liber. Am sunat direct la receptie si, surpriza! aveau camere. De aia spun de cota rezervata. Am platit acelasi pret.
Mai sigur este sa suni direct la pensiune/hotel.