anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna!
Am o mare problema si sunt f derutată.
Mi-am plănuit de foarte mult timp o vacanta la mare(plecarea 16 iulie) dar din cauza numărului foarte mare de cazuri nu stiu ce sa fac.
Problema este ca mi-am luat si bilet de tren si am vorbit si pentru cazare insa nu am achitat inca avansul si vreau sa aud mai multe pareri in legatura cu chestia asta.
Ce sa fac? Sa ma risc, sa depun maine avansul si in caz ca se instaurează iar starea de urgenta sa imi pierd vacanta sau sa mai am rabdare...cu toate ca ar fi un chin pentru mine.
Am o stare foarte naspa pentru ca e destul de frustrant sa ti se "ia "vacanta din fața fix cu o săptămână inainte de plecare.
Si asa o mica precizare stiu ca nu au voie sa adauge restricții noi de pe o zi pe alta ci cu cateva zile inainte mai ales pentru transporturi(cfr) sau pentru inchiderea plajelor/granitelor.

Răspuns Câştigător
| anonim04022003 a răspuns:

Bună! Din punctul meu de vedere, ar trebui să mergi in aceasta vacanța dacă nu îți este frica de virus și crezi te poți proteja.Nu cred ca va exista o noua stare de urgență, cel puțin nu atât de repede, cel mai probabil vor analiza mai mult situația.Am o calatorie si eu luna aceasta si ma îngrozește gândul sa nu merg este foarte importanta pentru mine, de aceea nu o anulez. Daca vrei neaparat sa mergi acolo fa asta, ai încredere în tine, nu te lasa ghidată de comentariile altora sau de fake news. Fă ce-ți spune inima. ♥️

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te du mai bine acasa decat cu pagube fizice

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Anulezi tot si stai acasa, ca daca dai avansul si ăstia instaureaza iar stare de urgență pierzi banii, decat sa te îmbolnavesti, mai bine stai acasa dă o in colo de mare cu toti bolnavii, stai bot in bot pe plajă cu ei?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu nu as risca. Nu din cauza ca ar aparea din nou starea de urgenta, ci pentru ca e un risc foarte mare sa mergi intr-un loc aglomerat iar la mare nu exista locuri care sa nu fie aglomerate. Mai asteapta si lasa pentru august sau pleaca undeva la munte.

| aditimus a răspuns:

Aici este vorba de bani versus sanatate, as alege a doua varianta.

| Devil21 a răspuns (pentru aditimus):

Nu te contrazic, oricum daca ajung acolo o sa am grija si o sa ma protejez.
Intrebarea mea este daca pana săptămâna viitoare se va instaura starea de urgență..sau se va anula transportul cu trenul /se va inchida plaja, etc.

| aditimus a răspuns (pentru Devil21):

Totul depinde de cei care ne conduc.

| Devil21 a răspuns (pentru aditimus):

Asta e clar, astazi de exemplu a vorbit Iohannis jumatate de ora si nu a spus nimic concret despre ce se va întâmpla.
Oricum iti mulțumesc pentru răspuns!

| CataCatalin994 a răspuns:

Nu e o decizie corecta sau gresita aici, eu unul as achita avansul si as merge.