| DemirNarcisa a întrebat:

Buna, am o prietena are 16 ani și un bebe de 6 luni, ea vrea sa plece din tara, ii trebuie procura și pentru bebe? Nu este recunoscut de tata, este fără tata in certificat!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus nu are nevoie de declaratia (nu procura) a tatalui copilului.
In schimb ea are nevoie de declaratia ambilor parinti, altfel nu va fi lasata sa iasa din tara.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eu cred ca tu esti aceea, cum ai fost asa de fraiera sa ramîi gravida la 16 ani? Si ce vrei sa faci singură in strainatate? Cel mai bine este sa te ajute parintii sa i ti cresti copilul nu sa mergi in strainatate unde nu ai pe nimeni nu ai scoala terminata nu sti sa faci nimic, ce o sa faci acolo? Prostitutie ca altceva nu gasesti, gîndeste te bine nu pleca din țara si numai scrie aici minciuni o prietena, nicio prietena nu te ar lasa sa i spui viata pe TPU si sa ceri ajutor tu in numele ei, are si ea calculator acasa si poate sa isi faca cont, dar aici este vorba despre tine. Stai lîngă parintii tai numai fă alte prostii, deja ai facut destule. La 16 ani in loc sa i ti vezi de scoala ti a ars de sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Ea insasi este minora...deci ea insasi are nevoie de procura de la parintii ei

| PedoBarbie a răspuns:

În cazul că nu este trecut în actul de certificat deci nerecunoscut nu îi trebuie. Dar probabil că încă îi trebuie prietenei.