|

Buna! Am ocazia sa fiu in Bucuresti (sector 2) in data de 26 decembrie cu niste prieteni de familie (pentru a doua oara in viata, caci sunt la aproximativ 700km de Bucuresti). Ceea ce as vrea sa stiu este cam CE ANUME PUTEM VIZITA primprejur la aceasta data, pentru 1/2 ora, 1 ora... Fiind a doua zi de Craciun ma gandesc ca multe sunt inchise. Multumesc anticipat!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu e o zona prea ofertanta, dar macar nu e una periferica. Puteti vizita Parcul din fata Primariei sectorului 2 (la Obor) unde va fi un targ mic de Craciun, Foisorul de Foc (care este destul de aproape, probbail va fi inchis, dar este o cladire interesanta, despre care ai invatat atatea la scoala si care este frumos luminata seara in aceasta perioada), Biserica Armeneasca (e aproape, e o cladire frumoasa si are o biblioteca absolut minunata). Nu sunteti foarte departe nici de Parcul Cismigiu (la 30 de minute) si poate fi vizitat si acesta. Este relativ aproape Muzeul Municipiului Bucuresti, dar nu cred ca va fi deschis pe 26 decembrie.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa ne spui unde in sectorul 2, fiindca acesta este foarte mare. Adica este extrem de diferit daca vei fi pe Calea Mosilor, pe Stefan cel Mare, in capatul Soselei Colentina sau in capatul Pantelimonului, in zona Tei, etc. Unde in sectorul 2? tine cont ca sectorul 2 este cat un oras maricel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Brigaela):

Strada Teleajen

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi dacă mergi la prietenii din sectorul 2, bănuiesc că ştiu ei ce au de făcut dacă au musafiri veniţi de departe! NU?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru onasis1961):

Pai am spus ca ma duc cu niste prieteni, nu la niste prieteni. happy Poate nu am scris chiar ok. Scuze...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează