|

Buna! Am si eu nevoie de ajutor. Voi pleca in S.U.A dar din pacate nu prea stiu engleza..am inteles ca voi schimba avionul. nu am fost niciodata de aceea am putine dubii. De unde stiu ca trebuie sa cobor ..de unde stiu de unde il iau pe urmatorul sad Ma poate ajuta cineva.V rog din suflet. mULTUMESC ENORM...

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu avionul nu este ca si cu trenul sa treci de o statie si sa nu sti
ai ruta fixa sin aeorportul X in Y si de acolo vezi schimba urmatorul
iar cu limba engleza... depinde de unde pleci..de multe ori sunt echipaje de bord romanesti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wow da ai 10 ani? Cum adica nu stii unde sa cobori? crezi ca iti da parasuta si te arunca din avion? Tu te urci in aeroport din aeroportul X, avionul decoleaza, aterizeaza in aeroportul Y. Toata lumea coboara din avion in aeroportul Y. Daca aeroportul Y nu e destinatia ta finala te vei urca in urmatorul nu ai cum sa "ramai in avion" sau sa ajungi in alta parte. Te urci in Otopeni spre exemplu si zbori la Paris. In Paris toata lumea coboara si pe aeroportul din Paris vei cauta urmatorul zbor care il ai pe bilet Paris - New York trebuie sa faci check-in etc etc daca nu gasesti intrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru valentino52):

Si cand zic check-in nu ma refer pe facebook sau foursquare... am tinut sa precizez ca nu se stie ce intelegi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei, marile aeroporturi au zona de tranzit. Te duci acolo si poti sa mergi direct la zborul tau fara a mai face controlul de securitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează