|

Buna! am si eu o rugaminte la voi daca imi puteti spune ce as putea vizita/obiective turistice intre Constanta si Doroho.Ce pot vizita in timp ce ma duc spre Dorohoi?

FUNDITA PENTRU RASPUNSUL CEL MAI COMPLEX!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

GRAVITY PARK Constanta
Gravity Park este un complex destinat practicantilor de sporturi extreme de orice varsta, cu toate utilitatile necesare inglobate in perimetrul parcului. Parcul se afla in Constanta (strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor) si este deschis tuturor amatorilor de sporturi extreme din Romania (si nu numai). A fost realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta.

Deschiderea Gravity Park a avut loc pe 24 mai 2008, iar spectacolul de deschidere a continut demonstratii de: Rollerblading, Skateboarding, Trial Bike, Dirt Jump Bike si Speed Climbing. La eveniment au participat cei mai buni 100 de rolleri, skateri, bikeri si climberi din Romania.

Suprafata totala de 8.500 metri patrati este impartita astfel incat sa impace toti riderii, oferind zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering si evident skate si role.

Complexul Gravity Park pune la dispozitia sportivilor facilitati complete care se ridica la standarde internationale: skateshop, internet cafe, vestiare, dusuri, centru inchiriere echipamente si centru de prim ajutor.
---
Faleza CAZINO Constanta
Cazinoul este una dintre primele cladiri ridicate la Constanta, aproape imediat dupa ce acest oras a fost preluat de catre administratia romaneasca si nu s-a mai numit Kustenge. Istoria Cazinoului incepe odata cu anul 1880. La acea vreme se numea Cazin sau Kursaal si nu era decat o constructie de paianta, captusita cu scandura la exterior si ridicata langa farul genovez, la capatul bulevardului Elisabeta, singurul bulevard al orasului.

Arhitectul angajat sa proiecteze noua cladire construita intre anii 1907-1910 a fost Daniel Renard, un arhitect roman de origine franceza, care avea sa conceapa noul Cazino constantean in stil Art Nouveau, devenind astfel promotorul acestui curent in Romania.

La inceputul secolului al XX-lea, Cazinoul era un loc cu totul aparte, unde aveau acces numai cei bogati si aventurieri, unde tinuta de seara era obligatorie, iar luxul...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ArmywCode):

Mi-ai zis doar din Constanta...eu am zis intre Constanta si Dororhoi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnneMarye001):

In dorohoi nu ai nimic de vizitat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ArmywCode):

Serios? ce nasol...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat