|

Buna, am vazut ca ati deschis un subiect care m-ar interesa si pe mine. Ieri am dat un interviu pentru postul de receptionere iar de luni, adica de maine mai exact voi incepe proba ( la 20 seara/ 12 h). Dar nu am idee cu ce se ocupa in mare parte sau mai bine zis ce acte faci ca si receptioner.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Eu pot sa-ti spun in mare,despre ce ar trebui sa faca un receptioner,avand in vedere,ca am fost in ceva concedii, atat in tara cat si in afara.
Daca turistul vine cu vancher, trebuie sa cauti rezervarea, dupa nume si perioada si sa-i oferi felul de camera, ce este specificata in document.Inca cazul in care este fara,trebuie sa-i oferi o camera,conform cerintelor lui,trebuie trecut in registru cu toate datele din cartea de identitate(in unele hoteluri se rtine CI,dar eu am cerut-o mereu). Ce se face in spatele receptiei,sigur o sa-ti arate cineva,ce hartoage trebuiesc completate.
Trebuie sa stii una sau doua limbi straine, dar asta cred ca ti s-a cerut de la inceput.
Am o rugaminte:dupa ce iesi de la proba, poti sa-mi scrii si mie, cum a decurs, ce ti s-a cerut sa faci? Multumesc anticipat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează