|

Buna! As avea si eu o intrebare: Vreau sa am un job in turism, si nu stiu ce liceu sa aleg. Daca aleg profilul "Servicii", la turism si alimentatie, ce ore fac? Si dupa ce termin liceul, ce job as putea avea? Multumesc mult pentru raspunsuri

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Pentru a lucra in turism, este necesara absolvirea unui curs de specializare dupa absolvirea liceului (legat de specializarea de la liceu...nu stiu).
Mai multe detalii despre cursuri gasesti la: http://www.eximtur.ro/cursuri.html

O zi cat mai faina!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez dar tu crezi ca pe vremurile noastre gasesti un job bine platit doar cu liceu? ai putea sa faci orice liceu vrei tu, apoi sa dai la facultatea de geografie, te axezi pe turism si te faci ghid. Cel mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu e adevarat - oamenii buni se platesc bine - de exemplu o fata dezghetata care are o fire amabila si sociabila, e politicoasa, stie contabilitate primara, stie engleza, si e gospodina -adica e in stare sa faca curat - si nu fura, poate sa ia cu success in administrare o vila si face 2000 -3000 lei /luna. Singura problema e ca trebuie sa fii disponibil 24/24. Deci the sky is the limit depinde de tine cat de ambitioasa, fasneta si de hard working esti. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează