|

Buna!As dori cateva pareri despre niste atractii turistice 2011.

Vara asta am planuit o vacanta impreuna cu familia.

Cateva pareri despre niste locuri numai bune de vizitat.

P. S : Accept si locuri din tara, dar as dori si ceva din afara ( orase...)

Mulltumesc!

FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu merg frecvent în Turcia, în orasul Istambul. Pot să-ți spun că merită să vezi acest oras, deoarece există asa-numitul Sultan-ahmet, e o destinație turistică interesantă, la fel mai e si o regiune care se numeste Laleli (aici poți face cumpărăturile), el se mai numeste raionul rus deoarece acolo se vorbeste în rusă, ba chiar sînt si magazine unde se vorbeste si româna. Încă o regiune pentru cumpărături e Osmanbey. Sînt atît de multe hotele acolo, la sigur vei avea de unde alege. Merită să vezi Bosforul si marea desigur. Mîncarea națională este foarte gustoasă si poți gasi aproape orice. La fel mai sînt acolo si pieți la care se pot procura suvenire si multe alte mărunțisuri (însă ele sînt numai odata în săptamînă, ar trebui să afli preventiv despre ziua în care ele sînt). În Taksim (asa-numitul centru din Istambul) poți face diferite plimbări, căci acolo sînt destule locuri frumoase.
Eu cred că pot să vorbesc ore în sir despre Turcia, însă decizia îți aparține totalmente. Mie imi place mult si cred că ți-ar plăcea si ție. Însă stiu încă ceva : TOȚI AVEM GUSTURI DIFERITE! Asa că succese si sper să fii mulțumită de răspunsul meu laughing

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cateva orase mari din Europa sunt, de obicei, cea mai buna varianta. Pleci din Romania si ajungi in Budapesta > Bratislava > Praga > Berlin > Frankfurt > Munchen > Amsterdam > Leuven > Bruxelles > Paris > Bern > Viena > Si te intorci in Romania. Cazare iti iei din timp si stii cand si unde trebuie sa ajungi. Doua saptamani iti ajung pentru a vedea cam tot ce conteaza. Costurile ar trebui sa fie aproximativ 800€ de persoana.
Daca ai nevoie de ajutor la organizarea traseului intra pe eurolines.ro si trimite un email unei agentii cu ce vrei sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa vizitezi Australia, noi obiceiuri, oameni, culturii, poti merge la mare in Turcia, in Kemer la hotelul de 5 stele Kemer Resort, sau poti vizita capitalele Europei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează