|

Buna.As vrea sa imi fac rezervare in vara aceasta la hotel Termal Baile Felix.As vrea sa stiu (doar daca ati fost) cum este,e ok,sau nu.Si as vrea sa va mai intreb ce ai putea face in statiune,adica am vazut ca exista in centrul statiunii un Aqua Park,iti petreci ziua acolo,platesti,sau cum, ca nu inteleg.Stiu ca sunt multe intrebari, dar va rog sa ma ajutati.Dau fundita!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Despre cazarea la H. Termal din Băile Felix, poți citi aici:
http://amfostacolo.ro/....../hotel.php
Sunt impresii ale unor turiști care chiar au stat acolo. Eu personal am fost în urmă cu vreo doi ani, dar am stat la Perla din 1 Mai. Am fost foarte mulțumit; apa termală e numa' bună de făcut baie toată ziulica.
Dacă mai rămâne timp, te poți plimba prin zonă. Aquaparc-ul e alăturat H. President parcă (nici la ăsta n-am mai ajuns). Se plătește pe 3 sau 5 ore sau pe toată ziua, depinde cum vrei să stai acolo. Vezi pe satul lor:
http://www.aquapark-felix.ro/ro/orar-tarife-aqua-park-president-2014.html
Nu departe de acolo e de vizitat Avenul de pe dealul Șomleu. Mai poți da o fugă prin Oradea, să vezi centrul vechi și / sau cetatea în plin proces de restaurare.
Vacanță plăcută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost la Baile Felix dar nu la hotel Termal. Este foarte frumos la Baile Felix este alta atmosfera, este cea mai linistita statiune din tara, apa este calda, dar sunt si bazine cu apa rece. Este foarte relexand te ajuta sa scapi de boli si de alte lucruri. Intrarea nu este scumpa si se merita din plin. Seara te poti plimba prin oras, sa vezitezi nuferii, parcul. Sunt si multe restaurante cu mancare buna. Iti zic eu ca se merita din plin un concediu la Baile Felix. Fundita plz? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei happy.Eu am fost la hotel International și este foarte frumos. Piscină exterioară cu apă rece și piscină interioară cu apă termală,spa,saună,sală de sport.
Camerele sunt spațioase, iar la restaurant (micul dejun) este bufet suedez.
Pe tot sejurul am stat acolo. Însă este frumos Aqua Park-ul, trebuie plătită intrarea.În rest seara, poți să te plimbi, deoarece este foarte frumos happy.
sper că ți-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează