| Băgiureanu_Gabriela_1990 a întrebat:

Buna, as vrea sa intreb cam cum ar decurge un zbor de la Bucuresti pana in Washington (West Coast). Cam cat ar costa biletul, daca se fac escale sau daca trebuie sa schimb avionul si cam cat ar dura calatoria. Chiar nu gasesc nimic pe internet si nu m-as duce la aeroport sa intreb de pe acum din vreme ce asta e un plan pe urmatorii trei ani. Eram doar curios. Multumesc!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru orice zbor in Sua ai nevoie de escala pentru ca din Romania nu exist zbor direct. Escalele le faci in marile aeroporturi din Europa, Paris, Londra, Frankfurt, Amsterdam.

Cat despre pret conteaza mult prin ce companie il iei, cand il iei, pe ce perioada il iei samd. Sunt zeci de calculatoare online de preturi de avion, este imposibil sa nu gasesti.

| JackR a răspuns:

Ai spus Washington (West Coast), asta inseamna Washington State, adica Seattle. Un zbor Bucuresti-Seattle dureaza cam 14-15 ore, cu o escala (implica si schimbarea avionului), care depinde de compania aeriana cu care zbori, si care poate sa fie la Paris, Amsterdam sau Londra... In functie de perioada anului, ziua saptamanii, momentul in care cumperi biletul raportat la ziua calatoriei, compania aeriana cu care zbori etc., un bilet dus-intors poate sa coste de la 800 pana la 2000 de euro.