anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, as vrea sa merg in Franta, mai exact Paris si vreau sa stiu daca fac o alegere corecta, daca am locuri frumoase de vizitat (in afara de Turnul Effel). Daca in Romania e decembrie si frig, acolo cum e? Ce schimburi trebuie sa imi iau la mine? Merita sa merg acolo in vizita?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E la fel de frig si acolo

| mihai69 a răspuns:

Vremea la Paris în anotimpurile friguroase e cam la fel ca la noi; ceva mai blândă, dar și cu mai mult vânt și umezeală.
Locuri de vizitat - câte vrei și pe toate gusturile. Evident, și locuri urâte destule, totul e să rămâi pe retină doar cu ceea ce îți place.

| Bizon95 a răspuns:

Cam aceeasi clima ca si in Romania
o tona de hoti de buzunare, sau mai rau, pe acolo, deci atentie sporita
https://www.google.com/search?q=spots+to+visit+in+paris
muzeul Luvru
Arcul frantuz de triumf
Catedrala Notre Dame... NU... prea depresiv dupa incendiu
etc.

| Dandinelle a răspuns:

Incerca sa mergi prin locurile centrale mai mult. Tineti-va bine de buzunare pe la turnul Eiffel. Mergeti la Luvru, cel putin o zi, merita de vazut de fapt pentru cateva zile bune. Daca aveti ocazia vizitati si Palatul Versailles. Recomand ca vizite: Sacre Coeur (panorama frumoasa asupra orasului) cu Moulin Rouge (sunt in aceeasi zona, daca vreti la Moulin Rouge gasiti pe net online booking). Haine impermeabile sunt recomandate. Ca locuri de mancare buna si ok, am gasit cel mai bine pe aplicatia tripadvisor.
Pe langa luptele interne si securitatea maxima de la turn, in general ai grija de tine, uita-te in jur, nu mergi in zone periferice fara cineva local. Este un oras frumos, cladiri faine, muzee frumoase, mancare ok, putin mai scumput ca alte capitale dar dragut.

| Xanor a răspuns:

Am fost in Paris de 2 ori e plin de tigani romani si e aglomerat si nu ai ce vedea frumos ma dezgustat parisul eu vin acolo nu pentru ca imi place ci pentru sora mea care lucreaza acolo