|

Buna.

Ce fel de bagaje avem voie sa luam cu noi in avion?

Si trebuie plătite separat sau sunt incluse?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti lua doar un bagaj de mana - poseta, geanta, un rucsac mic, etc si nu trebuie platit separat pentru acestea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este bine, ca odată ce ai ales compania cu care vei zbura, să te informezi cu privire la procedurile impuse de aceasta privind numărul bagajelor de mână, conținutul lor, greutatea și volumul.
Există situații în care poți călători fără probleme cu primul avion, dar escala să te pună într-o situație neplăcută, reprezentanții aeroportului neacceptându-te la bord cu același bagaj de mâna cu care ai călătorit inițial, din simplul motiv al acestor diferențe de reglementări. De aceea este important să ții cont de toate aceste amănunte.
De pildă, la BlueAir:
===
Aveți dreptul la un singur bagaj de mana care nu poate depasi 10 Kg si dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm. Dimensiunile bagajului includ toate accesoriile acestuia (roti, manere, buzunare exterioare etc).
Pentru fiecare pasager va fi acceptata o singura piesa ca bagaj de mana. Infantul nu poate avea bagaj de mana, dar beneficiaza de avantajele prevazute la articolul 8.1.1.
Poseta/borseta si aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad, etc.) trebuie introduse in acest bagaj. Exceptie fac produsele cumparate din magazinele Duty Free din aeroport care vor fi prezentate la imbarcare si vor fi acceptate separat.
===
TAROM:
===
Ca pasager TAROM aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x40x20 cm (lungime x lăţime x înălţime). Vă recomandăm ca, în cazul în care veţi zbura la bordul unei aeronave de tip ATR, bagajul să nu depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime).

Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 10 kg.
===
WizzAir:
===
Wizz Air vă oferă două opțiuni pentru bagajele de mână dar are o politică strictă de „un singur bagaj pentru un pasager". Diferența dintre opțiuni constă în dimensiune.
1.Geantă de mână mică:
Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat...2010 - 2207 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca zbori cu cei de la Wizz pentru un bagaj de mana ceva mai mare se plateste suplimentar!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draguta mea, alea sunt incluse. Iti poti lua in avion, inauntru, unul gen ruscac sau o poseta. ai grija insa sa nu ai lichide(gen crema antimicrobi sau sampon, parfum sau alte mici lucrusoare feminine)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează