| gongsterbeep a întrebat:

Buna! Ce parere aveti despre Rotterdam? Pt cei care ati fost. Ma intereseaza in principal sa stiu cat de friendly lgbt este. Vreau sa plec din tara asta homofoba

Răspuns Câştigător
| goguPatent a răspuns:

Olanda e de departe cea mai gay friendly tara. Daca ai ocazia fugi repede acolo. Dupa cum vezi aici o incasezi doar daca pui o simpla intrebare pe net...

| gongsterbeep explică (pentru goguPatent):

Bun raspuns! Astept sa se enerveze ca ti-am dat funda laughing)

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tara asta homofoba. Cum e toată țara homof? Dacă îți vezi de treabă, nu are nimeni nimic cu tine nici aici. Dacă nu, ți-o iei și acolo.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este deschis.
Wow, cel dinaintea mea e clar un om cu pareri multe.

| SharpEagle a răspuns:

Nu stiu daca-i neaparat homofoba, cat e foarte centrata pe ideea de familie, de mama, tata si copii. Si nu, n-o sa zic familie traditionala, caci, in conceptia mea, familia propriu-zisa este cea din care ai provenit tu, eu si restul "homofobilor". Variantele "neo" sunt doar surogate, peticeli sfortate, in ideea de a da impresia firescului, acolo unde chiar n-are cum sa fie...

Ceea ce nu intelegeti voi e ca noile trenduri nu fac altceva decat sa produca in cantitati industriale oameni debusolati, neregasiti, anxiosi, depresivi, angoasati, tulburati, fara o fundatie si deci frunze-n vant... Fara sentiment patriotic, fara "mama", fara "tata", fara traditii, zombi consumeristi si carieristi, cu false modele, fara religie, fara cultura, fara gandire critica.
Oamenii "noi", containerele ideale in care neo-marxistii sa-si poata deversa toate zoaiele pe care ei le vor considerate ca noua... oranduire.
Trist...

| gongsterbeep explică (pentru SharpEagle):

Trista e parearea si mentalitatea ta. Spui ca homosexualitatea e un trend, dar exista dintotdeauna. Alexandru cel mare era gay, pentru cultura ta!

| SharpEagle a răspuns (pentru gongsterbeep):

Bine-nteles, a existat dintodeauna. Multe au existat, prostitutia la fel, promiscuitatea la fel.
Ce s-a inventat, insa, adica ce e de rit nou: punerea pe picior de egalitate dpdv social, moral, biologic samd a relatiilor de acest gen cu cele de la linia mediana (covarsitor majoritare, in virtutea naturii, biologiei, legilor viului, care toate au fost negate sau re-interpretate biased, dar totusi flawed in continuare).
Pervertirea intelesului si semnificatiei acestor relatii. Incurajarea lor, prin practici si jocuri twisted inca din pre-adolescenta, cu niste fiinte care nu au inca un fundament, nu au ratiune, nu-si dau seama, nu pot alege responsabil, mai ales in tarile nordice.
Prozelitismul si agresivitatea cu care se impune in societate acest fenomen total marginal, atipic pentru specia umana. Abuzurile asupra majoritatii, discriminarea negativa, ruinarea carierei si a statutului social al acelor care au indraznit sa spuna ce gandesc.
Folosirea acestui "cancel culture" cu o virulenta nemaintalnita si total toxica pentru societate, in general.
Lumea s-a imputit, prietene. Putregaiul e atat de mare si evident, incat cine nu-l vede, ori e ipocrit, ori brainwashed.

| johnnny123 a răspuns (pentru SharpEagle):

Aham, carevasăzică nu ești homofob, doar că în opinia ta toți cei care nu se conformeză "valorilor" tale și "normalității" (așa cum o vezi tu) sunt niște oameni "debusolati, neregasiti, anxiosi, depresivi, angoasati, tulburati, fara o fundatie si deci frunze-n vant... Fara sentiment patriotic, fara "mama", fara "tata", fara traditii, zombi consumeristi si carieristi, cu false modele, fara religie, fara cultura, fara gandire critica, niște containere de zoaie".

Mulțumim mult pentru că ne-ai demonstrat ce înseamnă "a nu fi homofob"!

| SharpEagle a răspuns (pentru johnnny123):

Carevasazica, ai maltratat logica propozitionala si ai facut niste generalizari ilicite...
De unde si pana unde ti-a rezultat tie ca toate acele categorii insirate de mine sunt si homosexuali in acelasi timp? Cam prin ce giumbusluc de silogisme ai reusit tu asta?
Daca chiar tii mortis la o discutie cu mine pe tema asta, esti cu mare placere invitatul meu s-a deschis o intrebare. You'll be amazed...

| gongsterbeep explică (pentru SharpEagle):

Vrei sa pari vreun filosof, dar folosesti cuvinte prea complicate pentru iq-ul tau. Te-a dat gramatica de gol. "Tii" se scrie cu un i. laughing

| SharpEagle a răspuns (pentru gongsterbeep):

Serios? :D
Rili, Rili?

https://www.conjugare.ro/romana.php?conjugare=%C8%9Bine
https://cum-se-scrie.ro/conjugare-verbe/conjugarea-verbului-tine

;)
Suntem filosofi sau nu mai suntem? =))

PS: daca esti curios de valoarea IQ-ului meu, iti pot spune doar ca sunt in acea zona superiora de 2.5% din populatie. :D

| johnnny123 a răspuns (pentru SharpEagle):

Nu am spus că te referi doar la homosexuali, dar cu siguranță sunt și ei incluși în categoriile tale, că doar de la ei a început discuția.

Așadar permite-mi să clarific, pentru a nu "maltrata logica propozițională": Nu ești DOAR homofob. Tu urăști și consideri nocive și inferioare toate categoriile de oameni care nu se conformează 100% la ideea ta de "normalitate" și la setul tău de "valori". Intoleranța ta este cu spectru larg.

Așa că mai spune-mi despre cum fac eu "generalizări ilicite" după ce tu bagi milioane de oameni în categoria sub-oameni pentru că au o altă orientare sexuală, o poziție mai detașată față de religie sau o altă înțelegere a noțiunii de "patriotism".

Poate că formulările tale cu pretenții intelectuale (dar în realitate semidocte) impresionează puștii de clasa a VIII-a, dar eu sunt ceva mai greu de impresionat și mai capabil să observ mizeriile chiar și atunci când sunt poleite cu romgleză și cu termeni "elevați"

Întrebări similare