| Cozyy a întrebat:

Buna,
daca a calatorit cineva cu wizz, imi poate da cateva detalii despre bagaje, fiindca atunci cand mi-am rezervat biletul, am selectat fara bagaj doar un bagaj de mana cu dim 55x40x20 si cu greutatea de 10 kg. Eu pana acum a calatorit cu lufthansa iar la ei bagajul acela gratuit de 10 kg se transporta la cala, se intampla acelasi lucru si la wizz sau trebuie sa il iau dupa mine?

4 răspunsuri:
| andreeagicu a răspuns:

Începând cu 1 august, Wizz Air lansează o nouă politică-test pentru bagajele de mână pe ruta Londra-Katowice, pentru a-i încuraja pe pasageri să aducă la bord bagaje mai mici şi pentru a contribui astfel la un proces de îmbarcare mai uşor şi mai rapid.

Politica strictă Wizz Air un bagaj de mână per pasager rămâne neschimbată.

Care este diferenţa dintre tipurile de bagaj de mână? – DIMENSIUNEA!

1.Geantă de mână mică:
-Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs. Greutatea maximă admisă este de 10 kg.

2.Bagaj de mână mare:
Dacă bagajul dvs. de mână depăşeşte dimensiunile unei genţi de mână mici, însă fără a depăşi 55x40x20cm, îl puteţi aduce la bord contra unei taxe nou introduse de €10. Acesta trebuie să încapă în compartimentul de deasupra scaunelor. Greutatea maximă admisă este de 10 kg.

Daca vrei mai multe informatii poti suna direct la ei sau la o agentie de turism

| Daria163 a răspuns:

Buna,eu am fost cu wizz si poti sa iei un bagaj cu greutatea de 10 kg.Nu ai voie sa depasesti greutatea de 14.Mult succes!

| doKKz a răspuns:

Din cate stiu de la matusa mea (merge des cu wizz air) isi lua bagaje mari dar avea si un rucsac de cateva kg pe care il tinea dupa ea. Sper sa te ajute. Zbor placut.

| OSC a răspuns:

Eu am fost cu wizz-ul si da, trebuie sa iei bagajul cu tine si o sa-l pui sus in niste sertare ca la autobuz, deasupra locului unde stai. Numai bine! Funda?