|

Buna! Descrieti-mi un loc vizitat de voi. Multumesc! happy Vreau sa merg in excursie la vara si nu stiu unde, si as vrea sa stiu mai in detaliu, locurile frumoase pe care le-ati vizitat, din Romania. happy Scuzati pentru categorie.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ghetarul Scarisoara din Muntii Varianta de munte:Apuseni, in apropiere Pestera lui Ionele in Muntii Apuseni, este un peisaj superb iar o baie in raul Aries pe timp de vara e super! Varianta de Mare in Romania e cam la fel ca in ceilalti ani, plaja de la Neptun este cea mai curata si mai civilizata fata de restul. O vacanta de relaxare ar fi mega bine in Statiunea Baile Felix jud.Bihor.Daca doresti in alta tara iti recomand cu cea mai mare caldura Turcia si Spania. Poti gasi oferte foarte bune la agentiile de turism din orasul tau! daca de pe acum te gandesti la vacanta de vara, vei fi uimit/a cate oferte sunt! bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incepand cu Delta Dunarii, Trans Fagarasanul, Trans Alpina, Cheile bicazului, Lacu Balea etc. sunt atatea de vazut in Romania si tot mai multi oameni pleaca afara in vacante. De descrierea locurilor nu am cuvinte sunt prea frumoase.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eforie Sud...E pe litoral, nu e aglomeratie, lacul e aproape...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Delta dunarii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează