| Laariss a întrebat:

eu sunt educator la o fundatie pentru copii si am dori vara aceasta sa organizam o vacanta in Timisoara noi fiind din Piatra Neamt.
Intrebarile mele ar fi:
Cine imi poate spune o pensiune la care am putea fi cazati cu preturi accesibile in jur de 80-90 lei in acest oras? (am dori cam 7 zile sa stam)
Imi puteti spune niste locuri frumoase din Timisoara de vizitat, si din imprejurimi?
orice este bine venit.
Pe net sunt multe locuri interesante, dar as vrea sa stiu din perspectiva unei persoane care cunoaste mai bine zonele de acolo.
Multumesc!
Cel mai bun raspuns, primeste funda!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In Timisoara ati putea vizita centrul, parcul rozelor, parcul copiilor. In parcul copiilor merita sa petreceti o zi intreaga daca tot mergeti cu copiii, sa se poata juca, iulius mall.

| Laariss explică (pentru Adry05):

Și în împrejurimile orașului Timișoara ce am putea vizita?

| mihai69 a răspuns:

Ca să obții mai multe răspunsuri (mult mai) utile, îți sugerez să pui întrebarea ta aici: http://amfostacolo.ro/CMR9.php?tid=15 (evident, după ce îți faci un cont acolo).

| Viitorulapropiat a răspuns:

Daca sunteti o fundatie, poate puteti face rost de niste reduceri. De ce in Timisoara? Eu v-as recomanda undeva la mare sau sa mergeti sa vizitati castele, pesteri etc

| Laariss explică (pentru Viitorulapropiat):

Am fost și la mare și în multe alte locuri iar anul acesta la asta ne - am gândit. Noi organizam campusuri in diferite locuri pentru că copiii au nevoie de diversificare in activitățile lor.
Dacă aveți alte propuneri, să știți că sunt bine venite.