|

Buna! Eu sunt la liceu la profil turism, si as vrea sa stiu ce as putea sa fac dupa terminarea liceului? adica ce ocupatie/post as putea sa am pe baza turismului? Trebuie si facultate daca vreau sa continui cu turismul nu? mentionez ca la matematica sunt doar un pic mai buna decat 0 baratbig grin si dat fiind ca sunt la turism facem doar o ora pe saptamana.geografie in schimb mate si contabilitate facem de 3 ori, contabilitate mai facem doar anul acesta\dancingSunt pe clasa a 10-ahappy deci ce puteti sa-mi spuneti?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ase

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, in mod normal ai putea gasi un loc de munca in turism doar cu liceul dar la o pensiune sau un motel, ceva.In general, intr-un loc unde nu sunt prea multi candidati pe post. Daca vrei sa continui cu turismul, fa si o facultate, ca acum se poate, si poate da Dumnezeu sa ajungi manager la un hotel/pensiune si nu o biata receptionista pentru marfa sau mai stiu ce. Turismul s-ar parea sa aiba cat de cat viitor la noi in tara.Mult succes! Apropo, ce parere ai de ghid turistic? Eu tare mult mi-as dori o slujba din asta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu sunt la turism intr-a 11a (in cerchez) si pot sa-ti spun sigur ca trebuie sa faci facultate dupa care niste cursuri de perfectionare daca nu ma insel. de la anul daca nu se mai schimba nimic vei avea trei ore de mate pe saptamana (si vei da bacul la ea) si vei scapa de contabilitate. in schimb vei avea materii de genul resurse umane, organizarea agentiei de turism si alte chestii care sunt module (nu exista medie semestriala, se incheie la sfarsitul anului). dupa ce termini studiile iti poti lua un brevet de turism cu care te poti angaja ca director de agentie de turism, manager hotelier si multe altele. nu voi intra in detalii pentru ca ar trebui sa folosesc niste termeni pe care nu i-ai intelege, dar vei vedea odata cu inceperea clasei a 11a.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite eu am terminat postliceala de agent ghid turistic in 2000 nu mi am gasit nimic in concluzie nu ma ajutat nimic meseria asta decizia iti apartine tie de ceea ce vrei sa faci happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci si eu as vrea sa leg tot profilul asta turism dar e grue la mate ca nici eu nu sti mate tot 0batarlaughing? u te descurci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt intr-a 9 a la turism si e naspa cu matematica
si imi dai id tau de mess?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează