|

Buna! Eu voi pleca in Turcia foarte curand ...si am auzit ca acolo se negociaza si..as vrea sa primesc niste sfaturi de la cei ce au mai fost acolo.si ..se poate primi chiar 50% din pretul initialsi in ce magazine pot face acest lucru?

Funda si vot pentru cel mai bun raspuns!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand am fost ultima oara, tata a scos o gentuta de la 40 de euro la 5... laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! faza cu negociatul este cât se poate de reală. De exemplu, am fost la mall iar acolo un prieten a cumpărat o geacă, prețul era de 70 de lire iar vânzătoarea i-a zis că dacă vrea să o cumpere să îi dea 56 de lire. Încă un ex a plecat o prietenă să își cumpere pantofi au găsit ceva pantofi cu 90 de lire iar vânzătorul a zis să pentru ea prețul este de 50 de lire. Încă un ex tot cu aceiași fată dorea să cumpere o eșarfă care costa 10 lire mai eram cu o turcoaică lângă noi i-a zis să îi transmită vânzătorului că nu o cumpără că este prea scumpă și când să dăm să plecăm i-a zis fetei să își aleagă o eșarfă din câte avea el acolo că este cadoul ei pentru ea. De regulă sunt foarte amabili iar reduceri de câte o liră, 2, 3, fac destul de repede. Orașele în care sau întâmplat toate astea sunt Malatya, Elazığ, Şanlıurfa.
În Istambul cam profită de turiști, încă un lucru care nu este de neglijat calitatea produselor nu este foarte bună să nu te aștepți să dai bani puțini și să fie de calitate bună produsul.
Toate cele bune, salutări din Turcia happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru 000annim):

Si zica ca pot negocia foarte mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează