| CodexCallixtinus a întrebat:

Buna frati romani, voi ziceti ca in Romania e rau detrait insa eu cand am fost la voi totul mi-a parut foarte frumos, am fost la Brasov si la Ceahlau, si era foaaarte frumos. Aici la mine in Polonia nu e asa de frumos ca si in Romania la mine in Polonia unicul loc pe care l-am vizitat a fost Osventzimul si Biserica cu inima din corpul unui compozitor nu-mi aduc aminte numele. Da de Moldova nici nu graiesc aici nici n-ai ce vizita doar cetatea Sorocii dar si aceea ii urata si mica, si da nu am trait in Rusia si nici nu am vizitat-o dar as vrea foarte mult. Deci pot sq spun ca Romania e foarte frumoasa si nu stiu de ce voi tot va jaluiti pe ea.

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Nu e vorba de țară ca și locuri, sunt cu totul alte probleme aici.

| KamaSutra a răspuns:

Pai noi suntem romani si nu stim sa apreciam ce avem, pana nu pierdem
Si ar mai fi ceva, noi nici nu stim sa avem grija de aceste frumuseti, sunt o gramada de ''specimene'' care isi bat joc

| Mieeez666 a răspuns:

Avem si chestii faine, dar avem si chestii...da...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sunt convins ca e foarte frumos sa vii aici doar in vizita, avem o tara frumoasa, nimeni nu s-a plans din cauza asta, dar acele locuri frumoase pe care le-ai vazut tu nu tin de foame romanilor. Ramai aici daca e asa frumos si bine, de ce ai plecat?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

N-a zis nimeni că nu e o țară frumoasă.
dar problema noastră ține de lipsa locurilor de muncă și salariilor de nimic.

| awspam a răspuns:

Deci daca ai fi fost in judetul hunedoara probabil ai fi plans, cat de frumos e, plin de castele, cetati si locuri dacice, problema e ca suntem precum columbia, o tara frumoasa dar saraca

| bibi518 a răspuns:

Cred ca majoritatea se plang de salarii, ca n-au bani destui, si este adevarat happy, dar eu n-am nici o prolema cu tara in care traiesc.N-am aproape nici un ban in buzunar dar sunt vesela mereu, deci eu is total pe langa criza laughing))
Cred ca voia buna este calitatea care ii face pe romani sa nu innebuneasca aici, la ce salarii au si cum sunt obligati sa traiasca, dar cand ma gandesc ca sunt tari intr-o stare mai proasta ca a nostra, parca is putin mai fericita big grin