| Anonim2682008 a întrebat:

Bună! Îmi puteți recomanda un traseu turistic pornind din Bacău? Un traseu în care există mai multe locuri de vizitat iar în treseu nu vreau să mă întorc pe același drum. Nu vreau să fie mănăstiri de vizitat. Traseul poate să fie mai lung.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ocolul Pamantului.winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bacau
Brasov
Cetatea Rupea
Sighișoara
Sovata
Praid
Lacul Rosu
Bicaz
cetatea Neamt
Bacău

Ai vreo 4 zile ce face.

| sierra1 a răspuns:

"Îmi puteți recomanda un traseu... poate să fie mai lung."

pe jos/cu mașina/cu tremul/avionul/...in țară/până in Turcia sau cum?

| Anonim2682008 explică (pentru sierra1):

Mai lung = o săptămână, nu doar o zi.
Dacă stai un pic să te gândești îți dai seama că trebuie să fie cu mașina, nu pe jos și în România nu în alte țări pentru că "Hello, it's corona time".
Și serios acum, dacă zic "Îmi recomandați un traseu turistic pornind din Bacău tu te gândești că asta înseamnă din Bacău până în China?

| Salontanul a răspuns (pentru Anonim2682008):

Vad ca esti baiat "destept"! Iti dai singur raspunsuri. Te descurci tu! Cauti un traseu pe net, cat vrei tu si apoi vezi ce se poate vizita in acele localitati.

| sierra1 a răspuns (pentru Anonim2682008):

"Dacă stai un pic să te gândești îți dai seama că..."

intrebarea o pui frumos, cu toate datele necesarre fără ca noi să ghicim ceva. Asta dacă chiar te interesează răspunsul

| NunuNini a răspuns:

Tg. Ocna (ca poate nu stii salina happy ), Tg. Secuiesc (eu vreau sa-l vad si nu reusesc sa ajung), Brasov, Fagaras (cetatea e in renovare, dar in interior e gata si se viziteaza), Sibiu, Alba, Aiud, Turda (alta salina), Cluj, Bistrita (fara manastiri, dar cu o biserica evanghelica ce merita vizitata; iar centrul medieval este inegalabil), apoi, prin Reghin pe Valea Muresului superior pana la Gheorghieni (e un traseu unde ai sa vrei sa pui pe altcineva sa conduca, iar tu sa stai cu ochii la peisaj), Piatra Neamt si... acasa.
Daca nu era asa de frig, iti propuneam o varianta prin Sovata si Praid, cu muntele de sare. Dar ma tem ca ai sa te albesti de la frig.