|

Buna .imi puteti spune si mie mai multe detalii despre trenurile care au cuseta? ...cum sunt paturile...cate sunt intr un compartiment ...cate persoane pot sa stea maxim...si am mai vazut ca mai exista si dormit 1 si dormit 2 care este diferenta intre aceatea si cuseta ...multumewsc:*:*::**:

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista cusete de 4 sau 6 paturi, sunt suprapuse (cate 2 sau 3). Cearsafurile sunt foarte curate, ti le da insotitorul de vagon la urcare, inchise in pungi de unica folosinta, sunt imaculate si miros a Ariel. De asemenea, poti sti sigur ca veti fi doar femei sau doar barbati in cuseta.
Vagonul de dormit are compartimente de doua paturi, mai late si mai comode. Este foarte frumos si foarte confortabil, dar destul de scump. Eu am calatorit cu unul asta iarna si, deoarece trenul nu era prea plin, am calatorit singura. A fost foarte bine. In plus, te poti incuia in el si te trezeste insotitorul cu 20 de minute inainte de a ajunge la destinatie. Am dormit 6 ore neintoarsa, mai bine ca acasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pot sa stea atatea cate paturi sunt, exceptie fac doar copiii pe care ii poti tine in brate. Au 4 sau 6 locuri. Biletele sunt doar un pic mai scumpe, nu e o diferenta notabila. Merita, daca mai calatoresti cu cineva si sa dormiti pe rand, ca sa va paziti bagajele. Eu nu am mers niciodata la cuseta; mi se pare cam periculos si straniu sa impart "camera" cu inca 3-5 oameni, ca sa nu mai spun de igiena asternuturilor, a pernei... Daca ai mult mult de mers si mai mergi cu cineva, ar putea fi ok. Poate ai noroc si nu e nimeni in compartiment.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vagoanele cu cuseta au in compartimente paturi. In functie de confort, sunt 1, 2 sau 4 paturi.
Dormit 1 si 2 se refereau, probabil, la clasa de confort a vagoanelor de dormit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am informatii mai recente.Vagonul de dormit clasa 1 are cabine cu doua paturi suprapuse, speciale pentru femei si pentu barbati.Suplimentul costa cam 600, depinde de distanta.Vagoanele de dormit clasa a2-a au cabine cu cu 4 locuri, paturi suprapuse 2 cate 2, la comun barbati si femei.Cusetele au cabine de 6 paturi, cate trei pe o parte, ocupate si de barbati si de femei.Confortul cel mai mare il ofera totusi clasa1, existand in cabina chiuveta oglinda si fiecare calator primind o trusa cu pasta de dinti, periuta, sapunel, prosop de hartie si o sticla de apa plataAlege. Mira

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate imi amintesc eu... nu sunt foarte sigura... cuseta e cu 2 paturi, pentru 2 persoane si vagonul de dormit este cu 4-6... eu am fost acum 4 ani la cuseta cu sotul meu... erau 2 paturi, etajate, o masuta mica, o oglinda un cuier si atat... a fost foarte ok pentru ca am dormit bine, nu ne-a deranjat nimeni...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt pentru 4pers.se doarme bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează