anonim_4396
| Anonim întreabă:

in vara aceasta as vrea sa merg la niste rude in brasov, dar nu sunt sigura cu ce sa mer.cu masina sau cu trenul? adica vreau sa vad multe obiective turistice si prin sinaia si la bran si in mai multe locuri! credeti ca este chiar asa de obositor cu trenul?

Răspuns Câştigător
| annie_9752 a răspuns:

Nu cred ca e obositor cu trenul, atata timp cat poti sa dormi in el.Desigur e mai confortabil cu masina, mai ales daca e a familiei tale, dar e mai palpitant cu trenul. Vreau sa spun ca ai ocazia sa mergi in fiecare zi cu masina, dar cu trenul nu.Si inca ceva:daca tot ajungi in zona aia minunata, nu rata castelul PELES.Este incredibil, ramai placut impresionata dupa ce il vizitezi. E superb si mult mai frumos decat BRANUL, dupa parerea mea!

Sper ca ti-am fost de ajutor! O zi buna!

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu sunt din Brasov.Iti recomanda ghidul turistic:
http://www.ghid-brasov.ro/index.php?cid=6
http://www.hotelambient.ro/your_stay/nu_ratati/16/
In afara de astea, o urcare cu telecabina pe muntele Tampa, Poiana Brasov si telegondola pana in varful Poatavarul, Zoo Noua, Cea mai ingusta strada din Europa, str. Sforii de 1. 3 m latime,, Aleea de promenada "Dupa ziduri " sau cea de la poalele Tampei, Orasul Vechi cu Prima Scoala Romaneasca...etc.

| ☻⊥ÃÐяٱąи☺Mẵ®ί∂η™♂╚» a răspuns:

Biserica Neagră, Vechea cetatuie a Brasovului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei,
Piata Mare din Sibiu, Paltinis (mai bine mergi cu trenu e mai ieftin zic eu)


| buburuza_9741 a răspuns:

Cu masina.happy
Daca e a ta. DA pentru ca 1. te opresti unde vrei tu si nu stai sa te duca trenul la nu stiu cati metrii de obiectiv
2. Eviti imbulzeala din tren

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Daca vrei sa si vizitezi diferite obiective turistice, eu consider ca ar trebui sa alegi sa mergi cu masina, mai ales daca este masina personala.Cu trenul cred ca drumul ar fi prea obositor si incomod.

| Panda15 a răspuns:

Cu masinabig grin