| xXAnastasiaxX a întrebat:

M-a intrebat o prietena daca se poate caza la un hotel cu sora ei aceasta avand 18 ani si ea 17. Sunt venite din alta localitate avand tren a doua zi nu au unde dormi. Cum functioneaza treaba cu hotelul? Se închiriază pentru 24 de ore stie si ea i-am spus si eu dar cum se plăteste camera? Plătesc amândouă sau doar sora ei majoră? Cum se închiriază? Eu nu stiu ce sa le spun.

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Se duc frumos la receptia hotelului. Intreaba daca au libera o camera dubla (adica cu 2 paturi sau pat matrimonial de 2 locuri) si cat costa. Daca au libera si le convine pretul spun ca vor camera pentru o noapte. Le cere un buletin. Il da majora. Noteaza aia datele acolo si le da cheile si le spune unde e camera. Se duc in camera. Mai tarziu sau a doua zi inainte sa plece aia le dau factura si chitanta si ele platesc. Nu conteaza cine da efectiv banii. La plecare predau cheia, aia se uita eventual putin prin camera sa vada daca au stricat ceva, daca au consumat de la minibarul din camera, etc si daca nu sunt costuri suplimentare, la revedere si au plecat. In general te poti caza incepand cu ora 14 si trebuie sa eliberezi camera a doua zi pana cel tarziu la 12.
Simplu.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se pot caza, intr-o camera cu 2 paturi si platesc pentru o zi hoteliera. Cine plateste nu are importanta, poate plati numai una, pentru ambele.

| AlexPatriciu a răspuns:

Toate detaliile date de Holiday sunt perfecte. merita funda pup

| MadDad a răspuns:

Da, se poate, singura condiție fiind ca persoana care face rezervarea si se înregistrează la receptie sa aibă un act de identitate, deci peste 14 ani. Nu e obligatoriu sa fii major, cum a spus cineva pe aici. Se înregistrează o persoana si pot sa stea si 20 in camera daca încap, caci nu îți pot interzice sa aduci pe cineva in casa ta, caci aceea este casa ta pe perioada închirierii atata timp cat respective regulile din fisa de cazare pe care o semnezi la check-in.