|

Buna happypeste cateva zile vine o prietena de familie ft buna din Anglia si nu a vazut niciodata Romania. As dori sa ii arat un pic orasul Sibiu. Imi puteti spune care sunt cele mai bune locuri de vizitat, Nu muzee, sa facem niste activitatii mai interesante sau distractive. Orice oh go on. Sper sa ma puteti ajuta :*

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incepe cu Piata Mare, in zona sunt o multime de cafenele/terase/baruri pentru toate gusturile si buzunarele. De acolo, urcati in Turnul Sfatului ca sa admirati panorama asupra orasului, plimbati-va prin Piata Mica, unde este si Podul Minciunilor, emblematic pentru Sibiu. In apropiere este si Bis, Evanghelica, in care de asemenea se poate urca in turn, iar seara au loc concerte de orga. In curtea Bisericii este o cafenea superba, Cafe Wien.
De pe b-dul central al orasului (Bd. N. Balcescu) se ajunge f. usor pe str. Cetatii, unde puteti vedea cetatile fortificate si zidurile de aparare ale orasului.
Mergeti in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unul dintre cele mai renumite din Europa. Are mori de vant, case traditionale aduse din diverse zone ale tarii, insa interioarele lor nu se pot vizita decat dupa 1 mai. Oricum, peisajul este minunat: lac, vegetatie, liniste. Acolo va puteti plimba cu trasura (60 ron/ora), puteti manca mancare traditionala in aer liber la Crama din Batrani. Se poate ajunge cu autobuzul 13, din gara, are statie chiar langa intrarea in muzeu. Muzeul este principalul obiectiv turistic al Sibiului, a fost vizitat si de printul Charles al Marii Britanii si de toate delegatiile venite in vizita in Sibiu.

1 răspuns:
| a răspuns:

O... Sibiul este orasul meu preferat, sunt foarte multe de vazut in acest superb oras, incepand cu oamenii deosebiti, centrul istoric vechi, podul minciunilor, sub arini, dumbrava si altele. Am efectuat stagiul militar in acest oras de care ma leaga amintiri placute, sper sa-l mai vizitez la vara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează