|

Buna,puteti sssa imi dati nissste locuri de vizitat in Romania, la vreo 200-300 de km de timisssoara? locuri de explorat! fundita!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aproximativ 400 KM, hai in maramures! aici chiar gasesti locuri frumoase daca nu ai mai fost niciodata, iti dai seama ca pentru cei deaici nu sunt o noutate si daca tot alegi sa vi aici hai ca iti zic si locatiile ( Cimitiru Vesel de la Sapanta, Manastirea Sapanta, Memorialul Durerii Sighet, Muzeul Satului din Sighet e super, poti sa te relaxezi la baile sarate din Ocna Sugatag, nu e scumpa nici cazarea nici serviciile, Lacul Albastru din Baia Sprie, manastirea Barsana, lacul Mogosa, acuma depinde si de ce fonduri ai si ce mai vrei sa faci.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Rezervația Naturală „Grădina Zmeilor" jud. Sălaj la pachet cu Grădina Botanică din Jibou! Sunt impresionante!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti spun un loc minunat, am fost acolo acum o saptamana; e vorba de Clisura Dunarii si Cazanele ei.E la vreo 200 km de Timisoara, daca nu ma insel. Daca te vei caza in satul Eselnita, vei avea parte de o priveliste minunata, poti vedea Chipul Lui Decebal sculptat in stanci, te poti plimba cu vaporasul, vei vedea Cazanele Mici si Mari ale Dunarii, vei vizita grote, pesteri, poti pescui, minunat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru JustOneDay):

Am fost si eu acum o saptamana! happy

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează